Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Πολύ σημαντικά πολιτικά γεγονότα αναμένονται στο τρίμηνο Μαΐου – Ιουλίου 2016


Οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι δεν θέλουν να βγούμε απ την κρίση ήταν η ανάρτησή μας  στις 15  Μαρτίου 2016. 
Μέχρι σήμερα η κυβέρνηση φαίνεται υπεραισιόδοξη ότι σύμφωνα με τις δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων η αξιολόγηση θα κλείσει την Δευτέρα 9 Μάη.  Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι οι «φίλοι μας» τη Δευτέρα θα αξιώσουν να ψηφιστούν όλα τα μέτρα των 9 δις,  χωρίς να δεσμευτούν καθόλου για ελαφρύνσεις του Δημοσίου χρέους  και έτσι οι συζητήσεις θα ναυαγήσουν για μια ακόμη φορά !!!!!    Δείτε ποιόν στέλνει αντικαταστάτη η Λαγκάρ;;;;;  τον Τόμσεν !!!!!!

Δυστυχώς ο Πρωθυπουργός για μια ακόμη φορά θ αντιληφθεί ότι οι «φίλοι»  μας κάθε άλλο παρά «φίλοι»  μας είναι. Οι συναλλαγματικές ανάγκες γίνονται όλο και πιο επιτακτικές. 

 Προκειμένου μια αριστερή κυβέρνηση να κλείσει ξανά τις τράπεζες ή να κουρέψει τις  καταθέσεις θα προτιμήσει να παραιτηθεί. Χωρίς ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση δεν μπορεί να γίνει, επομένως θα προκύψει προσωρινή κυβέρνηση μέχρι να γίνουν εκλογές. Αλλά και εκλογές να γίνουν εντός προσεχούς διμήνου, η Ν.Δ. θα είναι πολύ δύσκολο να σχηματίσει σταθερή κυβέρνηση.  Επομένως Ιούνιο και Ιούλιο αναμένεται πολιτική αστάθεια με πολύ σημαντικές πολιτικές ανακατατάξεις.  
Ένα κούρεμα καταθέσεων μας λείπει, όλα τ άλλα τάχουμε !!!   Εύχομαι ο Πούτιν να φυλάει καλά το Αιγαίο με τα πετρέλαιά του  για να μην έχουμε κι άλλου είδους προβλήματα.
Ελπίζω μέσα από μια θύελλα πολιτικών εξελίξεων κάποια στιγμή η Ελλάδα να βρει το δρόμο της …..  
Κώστας Α. Παππάς 5 Μάη 2016        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος