Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ο Θεός να βάλει το χέρι του



Ο θεός να βάλει το χέρι του       http://anokalentini.blogspot.gr/2014/12/blog-post_27.html  



Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011 Πτώχευση, επιστροφή στη δραχμή. Τι απαντούν οι αναγνώστες μας Πολλά ερωτήματα και πολλές απαντήσεις δόθηκαν  στα σχόλια του άρθρου μας «Η πρόνοια σώζει ο πανικός σκοτώνει». Επειδή τα θεωρώ πολύ σημαντικά τα αναδημοσιεύω αυτολεξεί.    Διαβάστε τι συνέβη σε χώρες που πτώχευσαν   http://anokalentini.blogspot.gr/2011/05/blog-post_25.html  

Παρατήρηση:  Δυστυχώς σήμερα και σε περίπτωση πτώχευσης το Δημόσιο χρέος δεν μπορεί να κουρευτεί, έχει περάσει από το Ελληνικό στο Αγγλικό δίκαιο.

















Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Οι ψευτοπαλληκαράδες της πολιτικής

Από την 27η Δεκεμβρίου 2014 έχω να ασχοληθώ με πολιτικά θέματα.
Όλο αυτό το διάστημα ήμουν σε αναμονή των εξελίξεων.
Δυστυχώς τα αναγραφόμενά μου σε εκείνη την  ανάρτηση Το πειραματόζωο της Ευρώπης  βγήκαν αληθινά. 

Αν τη διαβάσετε θα πείτε ότι ούτε οι αστρολόγοι δεν προέβλεψαν με τέτοια ακρίβεια τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας.

Φίλοι και συμπατριώτες, δεν χρειάζεται ούτε μέντιουμ ούτε αστρολόγος να είσαι.  Παρατηρώντας  την αδιαλλαξία των  τοκογλύφων της Ευρωζώνης [πρώην Τροικανούς, σημερινούς Εταίρους] και την συμπεριφορά πολλών ψευτοπαλληκαράδων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που το έπαιζαν Κολοκοτρωναίοι και Καραϊσκάκηδες, δεν ήταν καθόλου δύσκολο να προβλέψεις τη σημερινή κατάσταση.

Κύριε Σαμαρά, στη βουλή δεν πρέπει η Ν.Δ. να ψηφίσει τα νέα επαίσχυντα μέτρα. Πρέπει όλη η αντιπολίτευση να ψηφίσει παρών. Τα μέτρα πρέπει να αναγκαστούν να τα ψηφίσουν οι ψευτοκολοκοτρωναίοι ! και οι ψευτοκαραϊσκάκηδες !  Αν τα μέτρα περάσουν με την ψήφο της αντιπολίτευσης τότε κάποιοι Συριζαίοι θα συνεχίσουν να το παίζουν ψευτοπαλληκαράδες και θα  οδηγήσουν την Ελλαδίτσα σε ακόμη χειρότερες καταστάσεις.
 

Κώστας Α. Παππάς 25 Ιουνίου 2015

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Παρακολουθείστε LIVE τις πτήσεις όλων των αεροσκαφών





Παρακολουθείστε LIVE τις πτήσεις όλων των αεροσκαφών. Παρακολουθείστε σε πραγματικό χρόνο την κίνηση των αεροσκαφών σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Αν δείτε ένα αεροσκάφος σε πραγματική πτήση πάνω από την πόλη σας,  μπορείτε να τσεκάρετε την ταυτότητά του, κάνοντας κλικ πάνω στο αεροσκάφος που βλέπετε στο χάρτη! 

Κάντε ζουμ με τα (+ -)  για να μεγεθύνετε στο χάρτη την περιοχή που επιθυμείτε.
Αν κάνετε κλικ πάνω στο αεροσκάφος που κινείται, από χρυσό γίνεται κόκκινο, πίσω του εμφανίζεται η γραμμή κατεύθυνσής του  και αριστερά εμφανίζονται τα στοιχεία του, η ταχύτητά του, το ύψος που πετά κλπ.