Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

Δημοσκόπηση ΠΑΝΑ

Οι εγκυρότερες δημοσκοπήσεις που παρουσιάστηκαν κατά το παρελθόν ήταν οι δημοσκοπήσεις του καθηγητή στατιστικής οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών  Επαμ. Πανά.   Για να μην εκπλαγείτε το βράδυ της Κυριακής (25 1 2015)  κρίναμε σκόπιμο να  αναρτήσουμε τον πίνακα πρόθεσης ψήφου της τελευταίας δημοσκόπησής του.  Το λευκό – άκυρο – αναποφάσιστοι είναι στο 7,6 %.  Επομένως κατά τον κ. Πανά το άθροισμα ποσοστών Ν.Δ. & ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ξεπεράσουν το 62 – 63%.  
Αν θέλετε λεπτομέρειες δείτε και το σχετικό video 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος