Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

Τα μεγάλα έργα οδοποιίας Ολυμπία και Ιόνια

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013.
Στη σημερινή  εκπομπή MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, προσκεκλημένος ήταν και ο υπουργός Μεταφορών & υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις των δημοσιογράφων Μανώλη Αναγνωστάκη – Ιορδάνη Χασαπόπουλου.
Αναφερόμενος στα μεγάλα έργα οδοποιίας  τόνισε ότι εντός ολίγων ημερών οι αναθεωρημένες συμβάσεις των οδών  ΟΛΥΜΠΙΑ, ΙΟΝΙΑ & Ε65 θα κατατεθούν για ψήφιση στη βουλή.   Όλα έχουν συμφωνηθεί με τις τράπεζες, την Ευρωπαϊκή τράπεζα επενδύσεων και τις κατασκευαστικές εταιρίες.    20 και πλέον χιλιάδες  εργαζόμενοι θα απασχοληθούν με την επανεκκίνηση και την κατασκευή των μεγάλων έργων.
Ο υπουργός φάνηκε αισιόδοξος  ότι τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί λύση και για το κομμάτι της ΟΛΥΜΠΙΑΣ   ΠΑΤΡΑ –ΠΥΡΓΟΣ.

Εγώ προσωπικά το Μιχάλη Χρυσοχοΐδη τον  θεωρώ ως τον  ικανότερο υπουργό της μεταπολίτευσης.  Ήταν ο μοναδικός υπουργός που όσες φορές πέρασε απ το υπουργείο Δημόσιας Τάξης – Προστασίας του πολίτη ή και άλλα υπουργεία έφερε σημαντικά αποτελέσματα.
Αν πετύχει και την επανεκκίνηση των μεγάλων έργων μπράβο του.
Κώστας Α. Παππάς. 

www.trikorfonews.gr Τα νέα της Ναυπακτίας

Η γέφυρα στο ποταμό Εύηνο  στα σύνορα των χωριών Περιθώρι και Άνω Βασιλικής. 23 - 5 - 2011


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος