Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013

Προεκλογικά λαδώματα

Ένας συνδημότης έφτασε παραπονούμενος κρατώντας το λογαριασμό του νερού στα χέρια:
-          Κοίταξε τι λογαριασμό μου έστειλαν αμέσως μετά τις εκλογές. Τον κράτησαν, τους ψήφισα τους κερατάδες και μετά έστειλαν το φουσκωμένο λογαριασμό!
-          Μα εσύ την Παρασκευή υποσχέθηκες ότι θα ψήφιζες εμένα.
-          Σου υποσχέθηκα αλλά δε σε ψήφισα, γιατί  το Σάββατο βράδυ "οι άλλοι" μας λάδωσαν και τους ψηφίσαμε οικογενειακώς!
-          Πόσα λεφτά σας έδωσαν;
-          Δε μας έδωσαν λεφτά!  Μ α ς   λ ά δ ω σ α ν   σου λέω!
-          Δηλαδή;
-          Το Σάββατο το βράδυ ήρθε στο σπίτι ο …  και μας έφερε ένα μεγάλο τενεκέ λάδι. Την Κυριακή τους ψηφίσαμε τους ανθρώπους από ευγνωμοσύνη.  Τη Δευτέρα διαπιστώσαμε ότι ο τενεκές είχε στην κορυφή ένα  κιλό λάδι και παρακάτω είχε σκέτο νερό!   Την Τρίτη πέρασε ο ταχυδρόμος και μας άφησε το φουσκωμένο λογαριασμό.  Είναι μπιτ   …….  σου λέω. 
Τάδε έφη Λάμπρος
Σχόλιο: Ο Λαοκόων φώναξε «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας»
Κώστας Παππάς Ιούλιος 2013.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος