Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

Βάσεις σχολών 2013, κάντε τους δικού σας υπολογισμούς

Ο κάθε υποψήφιος σύμφωνα με το δικό του ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ έχει τη δυνατότητα να βγάλει  τα δικά του στατιστικά συμπεράσματα. 
Κάνοντας τους δικού σας υπολογισμούς θα βγάλετε συμπεράσματα  πολύ ασφαλέστερα εκείνων που κυκλοφορούν στα διάφορα site.
Η διαδικασία είναι απλή. Για να γίνει πιο κατανοητή σας αναφέρω ένα παράδειγμα.

Έστω ένας υποψήφιος της τεχνολογικής κατεύθυνσης ΙΙ έχει Γ.Β.Π.  12.05. 
1.  Ανοίγουμε τον πίνακα ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΒΑΘΜΟΥΠΡΟΣΒΑΣΗΣ 2012.
Προσθέτουμε όλους τους φοιτητές που πέρσι είχαν βαθμό Γεν.  πρόσβασης μεγαλύτερο του 12.00 και βλέπουμε ότι ήταν 16.110 υποψήφιοι.
Προσθέτουμε όλους τους φοιτητές που έχουν φέτος  βαθμό Γεν. πρόσβασης μεγαλύτερο του 12.00 και βλέπουμε ότι είναι 14.201 υποψήφιοι.


Άρα αν δεν γινόταν φέτος μείωση φοιτητών στις σχολές,  όσοι  έχουν Γ.Β.Π. 12.00  θα περνούσαν σε καλύτερη σχολή φέτος από εκείνους που είχαν Γ.Β.Π. 12.00 πέρσι. 

Συνεκτιμώντας τους παράγοντες  ότι οι υποψήφιοι στην ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ είναι λιγότεροι φέτος, αλλά ότι οι εισακτέοι στις σχολές θα είναι 10% λιγότεροι καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο συγκεκριμένος υποψήφιος  και πάλι   έχει πιθανότητες να περάσει σε καλλίτερη σχολή φέτος απ ότι πέρσι.  
Κώστας Α. Παππάς 27 Ιουνίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος