Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

Ο Μάνος εγγονός παπά


Ο Μάνος μικρό παιδάκι και εγγονός παπά,  τις Κυριακές πήγαινε στην εκκλησία  να βοηθήσει στο ιερό τον παππού του.

Ένα πρωινό  ο παππούς πήρε το Μάνο και πήγαν για την Κυριακάτικη λειτουργία.  Αργότερα στην εκκλησία πήγε κι ένα άλλο εγγονάκι  συνομήλικο  του  Μάνου.  
Στο εσωτερικό του ναού   επικρατούσε άκρα ησυχία και η θεία λειτουργία προχωρούσε άψογα μέχρι που από τα μεγάφωνα τις εκκλησίας άρχισαν να ακούγονται χριστοπαναγίες και άλλες βρισιές κατά συρροή.
Τα δυο ξαδερφάκια τσακώθηκαν και ξεχνώντας ότι ήταν μέσα  στο ιερό και κοντά στα μεγάφωνα έριξαν τα μπινελίκια τους.

Αμέσως επενέβη ο παππούς και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα !

ΑΣΤΕΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (από Κρήτη μεριά) ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 Κώστας Α. Παππάς    


Διαβάστε κι άλλα ΑΣΤΕΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ   

και «έτρεχεν»........ ο Μιχάλης να προλάβει τις κάρτες και έτρεχαν τα παιδιά που νόμιζαν ότιτα «κυνηγούσεν» ...... (κουζουλάδες)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος