Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

Οι χρυσές μετοχές οικογένειας Σώρρα


Δυστυχώς δεν υπάρχει κράτος, δεν υπάρχει βουλή, δεν υπάρχει κυβέρνηση, δεν υπάρχει Δικαιοσύνη. Και οι 300 είναι για να εισπράττουν τις παχουλές αποζημιώσεις των 6.000 ευρώ το μήνα !

Χθες βράδυ (9-11-2012)  μετά τις 11.45΄  σε νυχτερινή εκπομπή του channel 9 εμφανίστηκαν και πάλι τρία μέλη της E.N.D.  καθώς και ο  κ. Σώρρας, ο κάτοχος των χρυσών μετοχών (CDR) αξίας 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Και πάλι στην Τηλεόραση άσκησαν δριμύτατη κρητική στην Κυβέρνηση και όχι μόνο. Ισχυρίζονται ότι το Σεπτέμβριο 2012 σε τράπεζα του Καναδά έχουν καταθέσει αξιόγραφα, ομόλογα του Αμερικανικού Δημοσίου, συνολικής αξίας 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων επ ονόματι του Ελληνικού Κράτους.    

Επιμένουν  ότι ενημέρωσαν γραπτώς τον πρωθυπουργό, τον υπουργό οικονομικών, το διοικητή τράπεζας Ελλάδος και όλους τους αρχηγούς των κομμάτων.  Η Ελληνική Κυβέρνηση λένε,  τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για την εξαγορά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.  
Οι 300 της βουλής από το Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα τηρούν σιγή ιχθύος.

Διερωτώμαι κανένας κυβερνητικός αρμόδιος μέσα σε ενάμιση μήνα δεν ενδιαφέρθηκε μέσω της πρεσβείας μας στον Καναδά να ερευνήσει το θέμα ;;;
Αν ο κ. Σώρρας και τα μέλη της E.N.D.  που πηγαινοέρχονται συνεχώς απ την Αμερική στην Αθήνα λένε ψέματα στην κυβέρνηση και τον Ελληνικό λαό πρέπει να συλληφθούν  και να περάσουν αυτόφωρο.  Ο Βαξεβάνης,  συνελήφθη απλά και μόνο επειδή δημοσίευσε τη λίστα  Lagarde.

Σήμερα 10-11-2012 το απόγευμα στις 5 ο κ. Σώρρας και τα μέλη της  E.N.D.  θα δώσουν συνέντευξη σε Δημόσιο χώρο των Αθηνών. 

Ανέκδοτο. Παρέμβαση του Θεού για το δημόσιο χρέος


Παρουσιάζεται ο Θεός στη βουλή και αναγγέλλει: 
Αναλαμβάνω να διαγράψω όλο το Δημόσιο χρέος της Ελλάδας, υπό ένα όρο.
Επικρατεί νεκρική σιγή και ο Θεός συνεχίζει,
Ζητώ την παραίτηση και των 300 βουλευτών από τα πολιτικά δρώμενα της χώρας. Αύριο περιμένω την απάντησή σας.

Την επόμενη μέρα ανεβαίνει ο πρόεδρος της βουλής στο βήμα και λέει:
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ομόφωνα, η απαράδεκτη παρέμβαση του Θεού στα εσωτερικά ζητήματα της χώρας !   

3 σχόλια:

 1. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ10 Νοεμβρίου 2012 - 10:41 μ.μ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ.
  ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητέ φίλε αναγνώστη, ΣΥΜΦΩΝΩ & ΕΠΑΥΞΑΝΩ. Που είναι η Κυβέρνηση να διαψεύσει αυτά τα μυθεύματα;;;;; !
  Η κυβέρνηση έπρεπε να δώσει τα απαραίτητα στοιχεία στη Δικαιοσύνη με εντολή να συλλάβει εκείνους που διαδίδουν τερατώδη ψέματα και εξαπατούν την κοινή γνώμη.
  Ξαναερωτώ γιατί δεν το κάνει;;;;;;;;;;; Γιατί κανείς απ τους 300 δεν παίρνει θέση ;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γιατί η δουλειά κάπου βρωμάει Πολύ!
  Το κτίριο (ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο) της Τράπεζας Ελλάδας, το κτίριο του πρώην χρηματιστηρίου και πολλά άλλα κτίρια στο κέντρο της Αθήνας ήταν της τράπεζας ΑΝΑΤΟΛΗΣ !
  Από το 1933 οι κυριότητες των κτιρίων αυτών μεταβιβάστηκαν στην ΕΤΕ !!!, η οποία μέχρι σήμερα τα κατέχει και τα εκμεταλλεύεται χωρίς να δώσει μία στους μετόχους της τράπεζας ΑΝΑΤΟΛΗΣ !!!!! Τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια;
  Γι αυτό και οι 300 κάνουν την Πάπια !
  Θεοχάρης Μαμούχαλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος