Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

700 τυφλούς είχε η Ζάκυνθος


Στην εκπομπή  Καλημέρα του Γιώργου Αυτιά 17-3-2012, ο Δήμαρχος Ζακύνθου αναφέρθηκε στη διαφθορά της πόλης σε διάφορους  τομείς.
Σημειωτέο είναι, ότι η Ζάκυνθος είχε 700 τυφλούς. Κλήθηκαν να περάσουν από επιτροπή επανεξέτασης και παρουσιάστηκαν στην επιτροπή από τους 700 μόνο οι 100.
Από την επανεξέταση προέκυψε, ότι τυφλοί ήταν μόνο οι 65 ! 
Μεταξύ των  “μαϊμού” τυφλών βρέθηκε και ένας παπάς !!!
Οι “μαϊμού” τυφλοί γιαούρτωσαν το Δήμαρχο.

Προχθές σε κάποια άλλη εκπομπή ελέχθη, ότι σε περιοχή της Ελλάδας το 17% των κατοίκων είχαν κριθεί διανοητικά ανάπηροι.  Φανταστείτε! σ αυτή την περιοχή αν συναντούσες 12 ανθρώπους,  οι δυο εξ αυτών ήταν ηλίθιοι !!!
Δεν αναφέρθηκε ποια ήταν η περιοχή. Αξίζει όμως να μάθουμε ποια είναι η «χώρα» των ηλιθίων !
17 Μάρτη 2012. Κώστας Α. Παππάς  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος