Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Τούτοι μπάτσοι πούρθαν τώρα


Τι σας θυμίζει το όνoμα Αλμούνια ;
 Ήταν  ο αρμόδιος Επίτροπος για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 Θυμίζω μερικές παλιές ειδήσεις
 *  Οι κ.κ. Αλμούνια και Αλογοσκούφης συναντήθηκαν στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο του Συμβουλίου Υπουργών Οικονομίας, όπου έγινε και γενικότερη συζήτηση για την πορεία των οικονομιών των χωρών με υπερβολικό έλλειμμα, όπως η Ελλάδα ………..

*  «Η Ελλάδα δεν ακολουθεί σφικτή δημοσιονομική πολιτική και ως εκ τούτου θα πρέπει να λάβει επιπρόσθετα μέτρα το 2007» τόνισε χθες σε αποκλειστική συνέντευξη στον ΣΚΑΪ ο επίτροπος Χοακίν Αλμούνια.     ……. (20-6-2006).

*  Η Ελλάδα βρίσκεται  μπροστά στο ενδεχόμενο μιας ανεξέλεγκτης έκρηξης των ελλειμμάτων που θα μπορούσε, σε μια περίοδο όπου η τιμή του πετρελαίου θα τιναχτεί στα ύψη, να ρίξει την οικονομία  σε μια ύφεση με απρόβλεπτες συνέπειες,   δήλωσε ο επίτροπος Αλμούνια ,   ……… (2007).

Έχουμε ξεχάσει τον Αλμούνια,

 τον  «Άγιο» αυτό άνθρωπο, ο οποίος μας ικέτευε να διορθώσουμε την οικονομία της χώρας. Μας υπενθύμιζε καθημερινά να περιορίσουμε τα ελλείμματα και σαν κράτος να κόψουμε τις σπατάλες. Μας μάλωνε, αλλά ποτέ δε μας τράβηξε το αυτί. Ποτέ δε μας τιμώρησε.
Εμείς όμως τον κράξαμε ……  τον χαρακτηρίσαμε κακό, απάνθρωπο, .....................,  μισέλληνα , ………  

Ας θυμηθούμε ποιες πολιτικές παρατάξεις,

 μας έπεισαν ότι ο άνθρωπος αυτός μισεί την Ελλάδα και θέλει το κακό μας.  
Ποιες παρατάξεις,  μας προέτρεπαν να μην ακούσουμε τις συμβουλές του και αποδείχτηκε ότι είχαν «πλάνην οικτράν»! Πόσες φορές τους πιστέψαμε ότι πρέπει να διεκδικούμε και όσα δεν μας ανήκουν; 

Οι παρατάξεις αυτές τι μας προτρέπουν να κάνουμε σήμερα;
Μήπως προσπαθούν να μας πείσουν και σήμερα μια ώρα αρχύτερα στην αυτοκτονία;  Δεν ξέρω, απλώς προβληματίζομαι !
Αν σας στενοχώρησα δείτε το βιντεάκι  «τούτοι μπάτσοι πούρθαν τώρα»
Ελπίζοντας μην έρθουν και χειρότεροι.  
Απόψεις, 18 - 02-2012.  Κώστας Α. Παππάς


3 σχόλια:

  1. δεν μας έχεις συνηθίσει σε τόσο μ@λ@κισμενες αναρτήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή σέβομαι όλες τις απόψεις, δεν διέγραψα, αλλά εμφάνισα το σχόλιό σου, αν και ανώνυμο.
    Κανείς δεν αμφιβάλλει, ότι ο Αλμούνια ήταν Άγιος μπροστά στη Μέρκελ. Δεν πιστεύω να έχετε άλλη άποψη;

    Δεν λέω ότι έχω το αλάθητο του πάπα, αλλά ΕΚΕΙΝΟΥΣ που ψήφισα εγώ τα τελευταία 35 χρόνια αναμφισβήτητα έβλαψαν λιγότερο τη ΕΛΛΑΔΑ, απ ότι ΕΚΕΙΝΟΙ, που ψήφισαν πολλοί άλλοι.

    Κανείς σήμερα δεν μπορεί να είναι βέβαιος ότι το ΟΧΙ σώζει από την Χρεοκοπία την Ελλάδα και το ΝΑΙ την καταστρέφει. Και το ΝΑΙ και το ΟΧΙ εγκυμονούν πολύ σοβαρούς κινδύνους. ΟΠΟΙΟΣ το παίζει βέβαιος πλανάται ΟΙΚΤΡΑ.

    Τέλος δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ εκείνους που με τη δράση τους τα 35 τελευταίας χρόνια, φέρουν την κύρια ευθύνη για τη σημερινή ΟΔΥΝΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε, άστον μην του δίνεις σημασία, αυτός είναι από εκείνους τους δήθεν κουμουνιστές, που είναι και λίγο με το συνασπισμό και όταν βλέπουν μάσα ψηφίζουν το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος