Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

Προς τον Υπουργό Υγείας. Επιστολή της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ


ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
                     ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ

    Πριοβόλου 7
    47100 Άρτα
Τηλ/FAX: 2681023826

                                                                                                           Άρτα 26/1/2012
                                                                                                           Αριθμ. Πρωτ.: 5

Προς: 1. Υπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ανδρέα Λοβέρδο
           2. Υπουργό Εργασίας & και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γεώργιο Κουτρουμάνη
           3. Πρόεδρο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. κ. Γεράσιμο Βουδούρη

Κοιν:  1. Π.Ο.Π.Σ.          
           2. Μ.Μ.Ε. Νομού Άρτας

«Νοσεί ο νέος φορέας υγείας »
Δεν πέρασαν παρά μόνο 25 μέρες από την ημερομηνία εφαρμογής του νέου ασφαλιστικού φορέα (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) και ήδη φάνηκαν τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα για τους ασφαλισμένους.
Ουρές στα ιατρεία για μια εξέταση ή συνταγογράφηση, αφάνταστη ταλαιπωρία και πολύωρη αναμονή μέχρι να έρθει ο γιατρός. Και όταν τελικά έρθει, εάν ο ασφαλισμένος είναι ανάμεσα στους πρώτους 10 τυχερούς, τότε θα εξεταστεί ή θα γράψει τα φάρμακά του με το βιβλιάριο ασθενείας του, αλλιώς θα πληρώσει 20 ή 30 ευρώ για την επίσκεψη στο γιατρό!
Είναι δυνατόν να εξυπηρετήσουν τόσους ασφαλισμένους οι 16 γιατροί όλων των ειδικοτήτων που έχουν συμβληθεί με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. στο Νομό Άρτας;
Αυτό είναι το στοίχημα που ο κ. υπουργός Υγείας έβαλε για την καλύτερη λειτουργία του νέου φορέα υγείας;
Τώρα αποδεικνύεται πόσο πρόχειρα και επιπόλαια νομοθετεί η κυβέρνηση και πώς αντιμετωπίζει τα προβλήματα περίθαλψης των συνταξιούχων και των λοιπών ασφαλισμένων.
Καλούμε για άλλη μια φορά τον κ. υπουργό να επανεξετάσει το θέμα και να δώσει λύση σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα. Πρότασή μας είναι ότι οι συμβεβλημένοι με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. γιατροί πρέπει να είναι αποκλειστικής απασχόλησης και ότι πρέπει το λιγότερο να διπλασιαστεί ο αριθμός των μηνιαίων επισκέψεων.
Για να πάψουν οι συνταξιούχοι να αισθάνονται πολίτες τέταρτης κατηγορίας, που ρίχνονται από την επίσημη πολιτεία στον καιάδα της ανυποληψίας και της ταλαιπωρίας.

Για το Δ.Σ.

               Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γ. Γραμματέας

           Ναπολέων Μακρής                                                   Ναπολέων Μαργώνης


Διαβάστε:  Oι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ (λίστες ιατρών) με κλικ ΕδώΣΧΟΛΙΟ: Συμφωνούμε απόλυτα με τις απόψεις του Δ.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος