Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Συμβεβλημένοι γιατροί με ΤΑΠ ΟΤΕ


Λίστα (κατάλογοι) όλων των συμβεβλημένων ιατρών ΤΑΠ ΟΤΕ. Στους καταλόγους  συμπεριλαμβάνονται  οι γιατροί επαρχίας καθώς και οι συμβεβλημένες κλινικές.  


Επιλέξτε την κατηγορία.
Με  κλικ στην κατηγορία ένα βέλος θα σας κατεβάσει τον κατάλογο σε μορφή excel στην κάτω αριστερή γωνία του υπολογιστή σας.
Με ένα δεύτερο κλικ στο  excel ανοίγει ο κατάλογος. ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ:

ΙΑΤΡΟΙ - ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ **

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ - ΚΕΝΤΡΑ**

ΙΔΡΥΜΑΤΑ - ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ**


ΚΛΙΝΙΚΕΣ (ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΙΣΧΥ)Άλλες χρήσιμες πληροφορίες:


ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ   


Κάντε κλικ εδώ να ανοίξει ο κατάλογος του Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω. (εδώ δεν συμπεριλαμβάνονται οι γιατροί επαρχίας και οι συμβεβλημένες κλινικές.  Κατάλογος πολύ εύκολος στη χρήση).


** ΠΑΛΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ - ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ


         ΤΑΥΤΕΚΩ   (νέο)  οι γιατροί όλης της Ελλάδας
doctors
(Πιο εύκολη είναι η αναζήτηση ονόματος του γιατρού. Η πλειοψηφία εξ αυτών είναι από παλαιότερα συμβεβλημένοι.)To ΤΑΠΟΤΕ (TAYTEKΩ) από 1-5-2012 εντάχθηκε  στον ΕΟΠΥΥ


1 σχόλιο:

  1. Από χθες το μεσημέρι (28.3.2012) το σάιτ του ΤΑΠ ΟΤΕ εξαφανίστηκε και μαζί μ αυτό και οι συμβεβλημένοι γιατροί της επαρχίας.

    Ελπίζω να τους αναρτήσουν και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος