Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Διακοπή ρεύματος μόνο σε όσους δεν υπέβαλαν αίτηση εξαίρεσης


Διακοπή ηλεκτροδότησης γίνεται μόνο για όσους δεν έχουν υποβάλει αίτηση εξαίρεσης ή ρύθμισης του ειδικού τέλους ακινήτων και έχουν παράλληλα οφειλές προς τη ΔΕΗ, από παλαιότερους λογαριασμούς, διευκρινίζει το υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωσή του, για το θέμα των εντολών διακοπής ρεύματος.

Σε 50.000 υπολογίζεται ο αριθμός των αιτήσεων εξαίρεσης στις εφορίες (χειρόγραφες 28.000)   και στο υπουργείο Οικονομικών (ηλεκτρονικά 22.000).

Στις 22 Δεκεμβρίου είχαμε προτείνει οι έχοντες αναπηρία πάνω από 80% και οι άποροι να καταθέσουν ηλεκτρονικά την αίτηση  εξαίρεσης.

Ακόμα και σήμερα επιμένουμε ότι δεν είναι αργά.
 Όσοι θέλετε να στείλετε ηλεκτρονικά τώρα την αίτηση κάντε κλικ  εδώ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, διευκρινίζεται ότι:

1) Ο ρυθμός εξόφλησης των λογαριασμών της ΔΕΗ που συμπεριλαμβάνουν το Ειδικό Τέλος είναι ίδιος με τον συνήθη ρυθμό εξόφλησης των λογαριασμών πριν την επιβολή του τέλους (85%).

2) Η ΔΕΗ δεν δίνει εντολές διακοπής της ηλεκτροδότησης για όσους υπέβαλαν είτε ηλεκτρονικά στην ΓΓΠΣ, είτε στην οικεία ΔΟΥ αίτημα εξαίρεσης, μείωσης ή ρύθμισης της οφειλής τους από το Εδικό Τέλος.

Άρα,  έχει δοθεί εντολή διακοπής ηλεκτροδότησης  μόνον για υπόχρεους  που δεν έχουν υποβάλει αίτηση εξαίρεσης ή μείωσης ή ρύθμισης και επιπλέον για όσους έχουν σωρευτικές οφειλές προς την ΔΕΗ από παλαιότερους λογαριασμούς.
ΠΗΓΗ:  tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος