Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Μας οδηγούν βήμα- βήμα στη χρεωκοπία

 Δεν είναι απαραίτητο να έχεις  πανεπιστημιακές γνώσεις για να καταλάβεις ότι οδηγούμαστε προς την χρεωκοπία. Ο μίτος της Αριάδνης σιγά – σιγά ξετυλίγεται. Τα σκληρά σχέδια που πολιτικού και οικονομικού συστήματος αποκαλύπτονται.

Το Μάη 2010 το οικονομικό σύστημα μας έβαλε τα πόδια σε στενά παπούτσια. Οι Τρωϊκανοί μας δάνεισαν 110 δισεκατομμύρια ευρώ. Στην ουσία με τα χρήματα αυτά πληρώσαμε τοκοχρεολύσια και αγοράσαμε τα μολυσμένα Ελληνικά ομόλογα των Γερμανικών και Γαλλικών Τραπεζών.

Μετά από ένα χρόνο (Ιούνιο 2011) αφού οι δανειστές "φόρτωσαν" τα μολυσμένα ομόλογά τους, στις Ελληνικές Τράπεζες και τα Ελληνικά Ασφαλιστικά Ταμεία, ενέτειναν τους εκβιασμούς. Πάρτε κι άλλα μέτρα γιατί δεν σας δίνουμε την 6η δόση.

Στις 27 Οκτωβρίου 2011, αφού μας έβαλαν τα δυο πόδια σ ένα παπούτσι, μας κούρεψαν υποσχόμενοι ότι θα μας δανείσουν άλλα 130 δις με υποθήκη την Εθνική μας ανεξαρτησία, τον επίγειο και υπόγειο Εθνικό μας πλούτο.
Σύντομα το συνολικό (ενυπόθηκο και ακούρευτο) δάνειο των 250 δις σταδιακά θα περιέλθει στους τοκογλύφους Γερμανούς οι οποίοι δανείζονται με μηδενικό ή αρνητικό επιτόκιο. Οι άλλες χώρες θα το μεταβιβάσουν σ αυτούς επειδή το επιτόκιο δανεισμού τους είναι πολύ υψηλό. 
    
Οι τοκογλύφοι δανειστές μας (Γερμανοί) όταν πετύχουν και αυτό το στόχο θα μας πουν:
Τώρα δεν μπορούμε να σας δανείσουμε άλλα ! Τότε η Ελληνική Κυβέρνηση, όποια και αν είναι αυτή, μη έχοντας τη δυνατότητα να πληρώσει τοκοχρεολύσια, θα δηλώσει και επίσημα πτώχευση με όλες τις δυσμενέστατες συνέπειες που παλαιότερα αναφέραμε.

Αν δηλώναμε πτώχευση το 2010 το δημόσιο χρέος των 350 δις θα το θεωρούσαμε επαχθές και μονομερώς θα το κουρεύαμε κατά 90% και θα χρωστούσαμε μόνο 35 δις.

Το νέο δημόσιο χρέος είναι ακούρευτο και δεν θα ελαττωθεί καθόλου ακόμη και όταν μετά την πτώχευση επιστρέψουμε στη δραχμή !!!

Τότε οι φίλοι μας Γερμανοί θα έρθουν και βάσει του Βρετανικού Δικαίου θα μας πάρουν τα πετρέλαια  του Αιγαίου,  του Ιονίου, το αέριο της Κρήτης, το Ουράνιο, το χρυσό, τις λίμνες, τα ποτάμια, τα δάση και οτιδήποτε άλλο ανήκει σήμερα στο Κράτος !  Πιθανόν και τις Τράπεζες,  για να εξαγοράσουν επί πινακίω φακής τις υπερχρεωμένες σ αυτές ιδιωτικές επιχειρήσεις.   

Τότε θα καταλάβουμε σαν Έλληνες ότι είμαστε και κερατάδες και δαρμένοι ! 





Οι πολιτικοί τι έκαναν και τι κάνουν για να μη φτάσουμε στην ΑΒΥΣΟ ;
Μέχρι σήμερα απολύτως τίποτα !
Γιατί;
Επειδή κάποιοι ανήκουν στο σύστημα και  έκριναν ότι αυτό είναι το προσωπικό τους συμφέρον !
Επειδή κάποιοι ήταν αφελείς και πίστεψαν ότι αυτός είναι ο δρόμος Σωτηρίας για την Ελλάδα !
Επειδή κάποιοι βρέθηκαν  ΟΜΗΡΟΙ των σκληρών σχεδίων του πολιτικοοικονομικού συστήματος !          
Τέλος επειδή  κάποιοι μένουν και επιμένουν στη στείρα πολιτική θέση  « να μη μειωθεί ο μισθός του προέδρου της Δημοκρατίας, αντίθετα διεκδικούμε να παίρνουμε όλοι το μισθό του προέδρου τη Δημοκρατίας».


Συναφή θέματα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος