Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Η ταλαιπωρία των συνταξιούχων


ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
                     ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ

    Πριοβόλου 7
    47100 Άρτα
Τηλ/FAX: 2681023826

                                                                                                           Άρτα 2/1/2012
                                                                                                          Αριθμ. Πρωτ.: 50


Προς: 1. Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης
           2. κ. Πρόεδρο Ο.Π.Α.Δ.
           3. κ. Πρόεδρο Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
           4. Ιατρικό Σύλλογο Ν. Άρτας
           5. Φαρμακευτικό Σύλλογο Ν. Άρτας

Κοιν:  1. Π.Ο.Π.Σ.          
           2. Μ.Μ.Ε. Ν. Άρτας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

«Η ταλαιπωρία των συνταξιούχων»
Σα να μην έφτανε η μέχρι τώρα επιβολή τόσων φοροεισπρακτικών μέτρων που άδειασαν το πενιχρό βαλάντιο των Δημ. Υπαλλήλων  και συντ/χων και στέγνωσαν την αγορά, οι κυβερνώντες έβαλαν στόχο να ξεθεμελιώσουν και την πυραμίδα του συστήματος υγείας.
Δεν σκέφτηκαν όμως ότι, όταν κλονίζονται τα θεμέλια (ο λαός), επακολουθεί νομοτελειακά το αποτέλεσμα, να γκρεμιστεί και η κορυφή, στην οποία ίστανται οι ίδιοι. Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψει κανείς σήμερα την ταλαιπωρία που υφίστανται οι συν/χοι ως προς τον τομέα της υγείας.
Η εικόνα που παρουσιάζουν σήμερα τα ασφαλιστικά Ταμεία υγείας είναι τουλάχιστον απογοητευτική. Καθημερινά υπάρχουν καταγγελίες από συνάδελφους συν/χους για περιστατικά που ξεπερνούν ακόμη και την πιο νοσηρή φαντασία. Οι φαρμακοποιοί και οι συμβεβλημένοι γιατροί έχουν καταγγείλει τη σύμβασή τους, επειδή είναι απλήρωτοι από το Δημόσιο, με αποτέλεσμα η ταλαιπωρία να έχει γίνει αξεπέραστη και βασανιστική.
Τα δικαιολογητικά είσπραξης ιατρικών εξόδων βρίσκονται αραχνιασμένα στο ράφι για πολλούς μήνες. Αλήθεια, πόσο θα τραβήξει η ταλαιπωρία; Χρήματα μπορούν να βρουν «οι πολιτικοί ταγοί». Να παραβλέψουν το επάρατο πολιτικό κόστος και να εφαρμόσουν αμέσως το νόμο του «πόθεν έσχες».
Να πληρώσουν κάποτε κι αυτοί που μονίμως είναι στο απυρόβλητο της Εφορίας, πολλοί εκ των οποίων έχουν μεταφέρει τα κεφάλαιά τους σε ξένες τράπεζες. Τα δισεκατομμύρια δεν είναι εξαγώγιμο προϊόν, είναι φοροκλεμμένο χρήμα, ιδρώτας και αίμα του ελληνικού λαού!
Ας μην πληρώνουμε μόνο εμείς το μάρμαρο. Δεν αντέχουμε άλλο να αντιμετωπιζόμαστε μονίμως ως τα αιώνια θύματα και τα εύκολα υποζύγια του κρατικού κορβανά.
Παράκληση προς όλους τους υπεύθυνους του Κράτους, τους Ιατρικούς και Φαρμακευτικούς Συλλόγους: Ας σκεφτούν και ας σεβαστούν τα περήφανα γηρατειά!!!
Δεν έχουμε τι άλλο να δώσουμε. Στεγνώσαμε.Για το Δ.Σ.


               Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γ. Γραμματέας


           Ναπολέων Μακρής                                                   Ναπολέων ΜαργώνηςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος