Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012

Ευχετήριο μήνυμα της ομοσπονδίας ΡΑΔΟΒΥΖΙΝΩΝ ΑΡΤΑΣ


Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΡΑΔΟΒΥΖΙΝΩΝ  για τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων εύχεται, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία σε όλους τους συμπατριώτες, και  το ΝΕΟ ΕΤΟΣ, να είναι η αρχή του τέλους των δεινών που επισώρευσαν στις πλάτες των αδυνάτων  της πατρίδας μας οι ξένοι ολιγάρχες και οι ντόπιοι υπηρέτες τους που στο όνομα της σωτηρίας μας επιβουλεύονται την υποδούλωση μας και στο όνομα της επιβίωσης μας μεθοδεύουν την εξαθλίωση μας.
                                                                       Ο πρόεδρος
 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΑΜΠΗΣ

Καθυστερήσαμε να αναρτήσουμε το μήνυμα της ομοσπονδίας επειδή απ την Καλεντίνη δεν είχαμε αυτή τη δυνατότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος