Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Μόνο με τα όπλα θα έβαζαν γνώση μερικοί


Εύχομαι να μην φτάσουμε εκεί ώστε να μπει τάξη σ αυτό το δύστυχο κράτος.

Τελευταία βλέπουμε ότι συλλαμβάνονται κάποιοι μεγαλοοφειλέτες φόρων – ΦΠΑ  και μετά από μερικές ώρες ο εισαγγελέας τους αφήνει ελεύθερους !!!
Οι κύριοι δήλωσαν πτώχευση!!!    Και απαλλάσσονται κάθε ευθύνης !!!
Θα ρωτήσετε, χιλιάδες μικροεπιχειρήσεις, δεν πτώχευσαν;  Ψέματα είπαν ;      
Απαντώ ευθέως. Οι μικροεπιχειρήσεις πράγματι πτώχευσαν. Η πλειοψηφία των μεγαλοεπιχειρηματιών όμως ΟΧΙ !!!

 Φίλος μου, Ειδήμων στα τραπεζιτικά θέματα μου είπε: «Η πλειοψηφία των μεγαλοοφειλετών ΦΠΑ και φόρων, έχουν βάλει και τεράστια “φέσια” στις τράπεζες.  Δανείστηκαν από πολλές τράπεζες πολλά εκατομμύρια και πλήρωσαν ελάχιστα. Στο τέλος δηλώνοντας πτώχευση άφησαν και τους εργαζόμενους απλήρωτους !!!».
  
Αγαπητοί φίλοι,  αυτή είναι η αλήθεια. Δανείστηκαν από τις τράπεζες πολλά εκατομμύρια σε «θαλασσοδάνεια», κατέθεσαν τα χρήματα σε προσωπικούς λογαριασμούς τραπεζών του εξωτερικού και έπειτα δήλωσαν πτώχευση, διασκεδάζοντας στα μπουζούκια για να μην μελαγχολήσουν !
Αλλά, για να πτωχεύσει μια εταιρία με τόσα δάνεια πρέπει να έχει τιμολόγια πληρωμών (δαπανών) μεγαλύτερης αξίας από εκείνα των δανείων. Επομένως για να βάλουν από την εταιρία στις τσέπες τους τα χρήματα,  χρησιμοποίησαν εικονικά ή πλαστά τιμολόγια. Οι πράξεις αυτές είναι κακουργήματα.
Γιατί λοιπόν η ΣΔΟΕ, η εφορία, ο εισαγγελέας δεν έψαξαν να εντοπίσουν 5-10 εικονικά - πλαστά τιμολόγια και να στείλουν τους κυρίους αυτούς για τριάντα χρόνια σιδηροδέσμιους στη φυλακή ;;;  
που είναι το κράτος ;;;
που είναι οι βουλευτές μας ;;;
Δύο – τρεις – πέντε αν πήγαιναν φυλακή τότε θα βλέπατε πως θα ξετρύπωναν όλοι οι υπόλοιποι τα κλεμμένα λεφτά απ την Ελβετία και θα ξεπλήρωναν όλα τους τα χρέη !
Αγαπητοί φίλοι δεν χρειάζονται θεωρίες και φαμφάρες για να λυθούν τα προβλήματα ! βούληση χρειάζεται, που δυστυχώς στη βουλή δεν υπάρχει !!!

Αριστεροί και ΚΚΕ επιμένουν στο ίδιο αντιπολιτευτικό τροπάρι, χωρίς κανένας να πει «αίσχος στον πρόεδρο της Δημοκρατίας που παίρνει υπερδιπλάσιο μισθό και από εκείνο του ΟΜΠΑΜΑ»!!!   Είναι υποστηρικτές της άποψης ότι πρέπει όλοι να παίρνουμε πολλά,  σαν τον Παπούλια !!!
Ακόμα δεν κατάλαβαν πως σ αυτό τον κόσμο δεν είναι δυνατό να γίνουμε ΟΛΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ.  Υπάρχει όμως η δυνατότητα να είμαστε όλοι από λίγο φτωχοί, χωρίς κανείς να υποφέρει από την πείνα! Χωρίς χιλιάδες Έλληνες να σιτίζονται από τις μητροπόλεις, τις εκκλησίες και τους δήμους !!!
Όλοι οι υπόλοιποι της «συμπολίτευσης» είναι «μη μου τους κύκλους τάραττε» !
Είναι από την «πάρω» δεν είναι από τη «Νάξο»

Ο Ιταλός πρωθυπουργός παραιτήθηκε της πρωθυπουργικής και υπουργικής αποζημίωσης. Η υπουργός εργασίας στην Ιταλία την ώρα της συνέντευξης έκλαψε.
Εδώ στην Ελλάδα κανείς από τους 301 δεν έχει τέτοιες ευαισθησίες !   


Εκτιμώ κάπως εκείνο τον βουλευτή  ΚΑΜΕΝΟ, παρ ότι είναι πλούσιας οικογένειας,  κάνει μόνος μια απέλπιδα προσπάθεια για ν αποκαλύψει κάποια οικονομικά σκάνδαλα.

Ποις εδε κράτος λιγοστ
σ᾿ λη τ γ μοναδικό,
κατ ν ξοδεύ
κα πενήντα ν μαζεύ;
Ν τρέφ λους τος ργούς,
νχ πτ Πρωθυπουργούς,
ταμεο δίχως χρήματα
κα δόξης τόσα μνήματα;
Νχ κλητρες γι φρουρ
κα ν σ κλέβουν φανερά,
κι ν ατο σ κλέβουνε
τν κλέφτη ν γυρεύουνε;

Γεώργιος Σουρής 1853 - 1919  

«Απόψεις» 6 Δεκεμβρίου 2011 Κώστας Α. Παππάς.
          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος