Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011

Γραπτή δέσμευση


Όταν οι Ευρωπαίοι έχουν το θράσος να ζητούν και από τον πρόεδρο της αντιπολίτευσης γραπτή δέσμευση, νομίζω πως όλοι καταλαβαίνουμε για πια Εθνική Κυριαρχία μιλάμε !
Εκεί μας έφτασε ο Παπανδρέου !

Τώρα οι ΦΙΛΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ,  Θέλουν να φιμώσουν και τους πολιτικούς Αρχηγούς !  Απαιτούν να φιμώσουν τη Βουλή !  

Θέλουν μια Κυβέρνηση,  με πλειοψηφία πάνω από 220 βουλευτές, να ψηφίζει  τα νομοσχέδια όπως τους τα στέλνουν απ τις Βρυξέλλες.  
Όταν ένα νομοσχέδιο ψηφίζεται από 220 και πλέον βουλευτές υπερισχύει και του Συντάγματος !

Ο Σαμαράς, αν δεν τα υπογράψει, κατηγορείται ότι είναι ο υπαίτιος που θα μας οδηγήσει στην πτώχευση.

Αν τα υπογράψει θα κατηγορηθεί ότι ξεπούλησε την Ελλάδα.  

Η Ντόρα και ο Καρατζαφέρης που επέμειναν στη συγκυβέρνηση από την Κυριακή το βράδυ έβγαλαν τις Ουρές τους απέξω,  για να αποφύγουν το πολιτικό κόστος.

Επειδή οι απόψεις είναι πολιτικές, όλοι έχετε το δικαίωμα να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια. 
8 – 11- 2011.  Κώστας Α. Παππάς           


1 σχόλιο:

  1. Η Ελληνική σημαία δεν κυματίζει για το Σαμαρά, δεν κυματίζει για το ΠΑΣΟΚ, δεν κυματίζει για κανένα κόμμα. Κυματίζει για την Ελλάδα, δεδομένου ότι οι Καλεντινιώτες ανεξαρτήτως πολιτικών διαφορών είναι 100% ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος