Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

Πρωθυπουργός ο Π. Μολυβιάτης


Ο Αντώνης Σαμαράς έχει προτείνει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας προσωρινή Κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον κ. Μολυβιάτη.

Ο Πέτρος Μολυβιάτης γεννήθηκε το 1928. Από το 1974 ως 1980 διετέλεσε Δ/ντής του πολιτικού γραφείου του Κων-νου Καραμανλή. Από το 2004 ως το 2006 επί Ν.Δ. ανέλαβε το Υπουργείο Εξωτερικών.
Νομίζω ότι ο κ. Παπανδρέου δεν θα έχει αντίρρηση για Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας με πρωθυπουργό τον Πέτρο Μολυβιάτη και θα δηλώσει την παραίτησή του μέχρι τα μεσάνυχτα.
Στο όνομα του κ. Μολυβιάτη πιστεύω ότι θα συναινέσει και ο Γιώργος Καρατζαφέρης. 

1 σχόλιο:

  1. Μακάρι να συμφωνήσουν για πρωθυπουργό τον Μολυβιάτη είπε πριν από λίγο ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 7.27 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος