Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Προς διάλυση η εργολαβία του ανισόπεδου κόμβου Άρτας


Με επείγον  έγγραφο προς τον  Υπουργό και τον Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, τους ενημερώνει για τον κίνδυνο διακοπής των εργασιών και διάλυσης της εργολαβίας του έργου κατασκευής του ανισόπεδου κόμβου Αγίου Δημητρίου Πέτα Άρτας της παράκαμψης Άρτας – Φιλιππιάδας, που αποτελεί την είσοδο στην πόλη της Άρτας και εντάσσεται στον οδικό άξονα της Ιόνιας Οδό.
Όπως αναφέρει,  το συγκεκριμένο έργο, είναι από τα σημαντικότερα για την πόλη της Άρτας και προωθήθηκε με μεγάλο αγώνα των φορέων της. Προσθέτει ότι κανονικά θα έπρεπε να είχε περατωθεί τουλάχιστον προ τετραετίας, αλλά μέχρι σήμερα παραμένει ημιτελές.

«Το ενδεχόμενο να διαλυθεί η σημερινή εργολαβία, στην πράξη – με την υπάρχουσα  κατάσταση – οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην εγκατάλειψή του για πολλά ακόμη χρόνια. Η σημερινή πρόχειρη διαμόρφωση του ισόπεδου κόμβου έχει ως αποτέλεσμα τη μίξη τοπικής και διερχόμενης κυκλοφορίας με συνέπεια να είναι αυξημένος ο κίνδυνος ατυχημάτων, να επέρχονται σημαντικές καθυστερήσεις και τα επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης και ηχορύπανσης να είναι ιδιαίτερα υψηλά».
Καταλήγοντας ο Περιφερειάρχης ζητά από το Υπουργείο να βρει άμεσα λύση στο πρόβλημα που υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος