Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011

Καταγγελία σοκ. Πρώην υφυπουργός καρφώνει τον Πρωθυπουργό


Ο πρώην Υφυπουργός Οικονομικών κ. Κουσελάς τον Ιούνιο παρέδωσε στον πρωθυπουργό λίστα με τα ονόματα 3.000 μεγαλοοφειλετών. Ανταμοιβή του ήταν η εκδίωξη απ το Υπουργείο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

Στη λίστα αναγράφονται 3.000 ονόματα μεγαλοοφειλετών, που ο καθένας τους χρωστάει φόρους πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Είναι χρήματα εισπράξιμα και η λίστα αυτή δεν έχει καμία σχέση με εκείνη που παρέδωσε στη δημοσιότητα πρόσφατα το Υπουργείο Οικονομικών. 

1.000.000 Χ 3.000 = 3.000.000.000. Είναι πολύ περισσότερα των τριών δισεκατομμυρίων  ευρώ, επειδή πολλοί απ αυτούς  χρωστούν 2, 3 και πολύ περισσότερα εκατομμύρια ευρώ σε φόρους.

Έτσι ο πρωθυπουργός στηρίζει τη Φτωχολογιά !

χθες 6.10.2011, ο τέως υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του αρμόδιου Κοινοβουλευτικού Τομέα του ΠΑΣΟΚ κάρφωσε τον πρωθυπουργό !
Η Αφορμή  δόθηκε όταν ο κ. Κουσελάς έθεσε θέμα στον κ. Βενιζέλο για τη φοροδιαφυγή. Ο φλύαρος κ. Βενιζέλος ρίχνοντας τα βέλη του είπε:
Εσείς σαν Υφυπουργός Οικονομικών τι είχατε κάνει για το θέμα αυτό κ. Κουσελά ;;;
Τότε ο κ. Κουσελάς άστραψε και βρόντηξε στο κεφάλι του πρωθυπουργού.

Η αντιπολίτευση τι κάνει;  Μάλλον ούτε είδε, ούτε άκουσε !!! 


Την είδηση διέδωσε ίσως πρώτος, ο βουλευτής κ. Καμένος, στο δελτίο ειδήσεων του Τέρενς Κουίκ. Ο κ. Καμένος αποτελεί εξαίρεση στις αποκαλύψεις.  

1 σχόλιο:

  1. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ
    8.10.2011 γράφει:
    77 μεγαλοφοροφυγάδες (φυσικά πρόσωπα, μεγαλογιατροί ……. …… Αστρολόγοι) χρωστούν δυο δισεκατομμύρια ευρώ (1.970.000).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος