Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Τα σχολικά βιβλία Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείων, όλα δωρεάν στο internet

Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας  "Ψηφιακό Σχολείο",  
 διαβάστετα δωρεάν χωρίς DVD ,  χωρίς Φωτοτυπίες, όλα τα βιβλία.
  




ΒΙΒΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΧΟΛΕΟΥ









ΒΙΒΛΙΑ  ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ




ΒΙΒΛΙΑ  ΛΥΚΕΙΩΝ









2 σχόλια:

  1. Με την έναρξη των μαθημάτων σε κάθε μαθητή θα δοθεί ένα DVD, που θα έχει σε ηλεκτρονική μορφή όλα τα βιβλία της τάξεώς του. Ελπίζω τα DVD να φτάσουν στα σχολεία από την πρώτη μέρα. Αλλά πόσοι μαθητές έχουν στο σπίτι υπολογιστή; Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό μαθητών δεν έχουν στο σπίτι υπολογιστή.
    Οι ανακοινώσεις του Υπουργείου επιμένουν ότι οι μαθητές θα εξυπηρετούνται με φωτοτυπίες. Αν φωτοτυπήσουμε το ¼ των σελίδων κάθε βιβλίου το κόστος ξεπερνά την αξία εκτύπωσης ολοκλήρου του βιβλίου (χαρτί – μελάνες). Το κόστος των φωτοτυπιών βαρύνει τους Δήμους, οι οποίοι στους προϋπολογισμούς τους δεν προβλέπονται τέτοιες δαπάνες. Δεν είχαν ενημερωθεί ότι φέτος δεν θα τυπωθούν έγκαιρα τα σχολικά βιβλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απίστευτη Φάρσα στο Υπουργείο Παιδείας

    Μια απίστευτη φάρσα ετοίμασε η ομάδα της Ελληνοφρένειας στο υπουργείο Παιδείας. Ο γνωστός Αποστόλης πήρε και πάλι το τηλέφωνο και άρχισε να… «πυροβολεί» αδιακρίτως με το καυστικό του χιούμορ.Υποδυόμενος λοιπόν έναν δάσκαλο, πήρε ανήσυχος το υπουργείο για να καταγγείλει πως στο σχολείο που διδάσκει αντί για dvd με τη σχολική ύλη έφτασαν, τα… άλλα, τα γνωστά dvd, τα ροζ!

    Ακούστε τη φάρσα, έτσι για να σκάσει λίγο το χειλάκι σας !

    ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: http://anokalentini.blogspot.com/2011/09/blog-post_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος