Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

Απολύσεις στο Δημόσιο. Τρομοκρατημένη οπισθοχωρεί η Κυβέρνηση

Φοβάται μη στηθεί κρεμάλα στην πλατεία Συντάγματος. Συσκέψεις επί συσκέψεων και απόφαση καμία.

Τώρα διαπιστώσαν ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα να ανοίγεις την πόρτα και να απολύεις 30  -  50 χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους, ενώ απ την πίσω πόρτα τον τελευταίο χρόνο να διορίζεις 25 χιλιάδες ημέτερους δημόσιους υπαλλήλους.

Και η κοροϊδία έχει όρια !!!

Φοβούνται ότι, οι παράνομα απολυμένοι θα στήσουν ΚΡΕΜΑΛΑ στην πλατεία Συντάγματος και φωνάζουν,  Δεν θα φύγουμε πριν κρεμάσουμε όλους όσους υπέγραψαν την καταδίκη μας.

Μέχρι τώρα στην πλατεία διαμαρτύρονταν οι «αγανακτισμένοι» αθώα, ευγενικά παιδιά,  που ακόμα συντηρούνται απ την τσέπη των μπαμπάδων.
 Άλλο πράγμα να διαδηλώνεις πίνοντας φραπεδάκι και καπνίζοντας πουράκι στις καφετερίες της πλατείας Συντάγματος και άλλο πράγμα να διαδηλώνεις όταν είσαι νηστικός μια βδομάδα.
Όταν  μπαμπάδες και παιδιά πεινάσουν τότε τα πράγματα θ αγριέψουν ! 

Το 196......  στο βιβλίο Φυσικής ιστορίας του Δημοτικού σχολείου, υπήρχε μια ιστοριούλα.
Ο οικοδεσπότης έφερε στο σπίτι του μια πολύ καλή γάτα. Απ την πρώτη μέρα έβαλε χέρι στα ποντίκια του σπιτιού. Χωρίς καθυστέρηση οι ποντικοί όρισαν γενική συνέλευση, προς εξεύρεση λύσης. 
Η συζήτηση άρχισε και ένας νεαρός ποντικός φώναξε ενθουσιασμένος, ζήτω ! βρήκα τη λύση ! 
Θα βάλουμε ένα κουδούνι στο λαιμό της γάτας ! έτσι πάντα θα ξέρουμε που βρίσκεται !!! βροντοφώναξε.  
Ζήτωω !!! Ζήτωωω !!!  Ζήτωωωω !!! φώναξαν όλοι οι ποντικοί της συνέλευσης.  
Μόλις το πλήθος ησύχασε, ένας γεροπόντικας είπε, καλή, πολύ καλή είναι η ιδέα σου νεαρέ μου, Αλλά ποιος θα φορέσει το κουδούνι στο λαιμό γάτας ;;;
Το πλήθος της γενικής συνέλευσης ΠΑΓΩΣΕ !

Σ αυτή την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ δεν υπάρχει ένας γεροπόντικας !!!

Ο Βενιζέλος;  Μάλλον φαφλατάς παρά γεροπόντικας είναι. 

1 σχόλιο:

  1. Είναι βέβαιο πως αρκετές χιλιάδες υπαλλήλων στον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα έχουν αποκτήσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα και δεν θέλουν να συνταξιοδοτηθούν. Δεν θέλουν να πάρουν τη σύνταξή τους είτε επειδή είναι υψηλόβαθμα στελέχη είτε επειδή κατέχουν θέσεις «κονόμας».

    Αυτοί έπρεπε ήδη με νόμο η Κυβέρνηση να τους είχε απολύσει.

    Διερωτώμαι μήπως η πλειοψηφία αυτών είναι δικά της παιδιά και γι αυτό βρίσκονται σ αυτές τις προνομιoύχες θέσεις ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος