Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Τι πρότεινε η ΤΡΟΙΚΑ


Ελπίζουμε να είναι μόνο σενάρια,  επεσήμανε ο Γιώργος Αυτιάς στις 6.15 σήμερα από το ALTER.
20 . 9. 2011.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πρωινές εφημερίδες, η Τρόικα πρότεινε στον Υπουργό κ. Βενιζέλο:
·        Περικοπές μισθών έως και 40 %. Απόλυση 25.000  Δημοσίων υπαλλήλων και 100.000 να τεθούν σε εφεδρεία.  
·        Καθιέρωση πλαφόν στις συντάξεις.  Ανώτατη σύνταξη 1.500 ευρώ. Περικοπή (διακοπή;)  συντάξεων σε ηλικία κάτω των 55 ετών.  Πάγωμα ως το 2015. ΛΑΦΚΑ 5% σε όλες τις συντάξεις που ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ. Σήμερα ο ειδικός φόρος (ΛΑΦΚΑ) ξεκινά από τα 1.400 ευρώ. Τέλος στις διπλές συντάξεις. Μείωση ακόμα και στις συντάξεις ΟΓΑ και ΝΑΤ.
    ·        ΕΦΟΡΙΑ. Τέλος στο αφορολόγητο. Νέα τεκμήρια.  Φόρος σε εισοδήματα από 350 / μήνα και πάνω. Εξίσωση φόρου πετρελαίου θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης.   


Η Κυβέρνησε τα άφησε να διαρρεύσουν προκειμένου να μετρηθούν οι αντιδράσεις. Στο παρελθόν μας κατηγορούσαν ότι κινδυνολογούμε. Τι είναι αυτά που λέτε; μας έλεγαν,  τόνισε ο Γ. Αυτιάς.  Σήμερα τι έχουν να μας απαντήσουν;     

1 σχόλιο:

  1. Η διακοπή της σύνταξης κάτι πρωτάκουστο, είναι παράνομη και θα εκπέσει στα Ελληνικά Δικαστήρια είπαν στην εκπομπή επιφανείς νομικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος