Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

Απίστευτη Φάρσα Ελληνοφρένειας στο Υπουργείο Παιδείας

Μια απίστευτη φάρσα ετοίμασε η ομάδα της Ελληνοφρένειας στο υπουργείο Παιδείας. Ο γνωστός Αποστόλης πήρε και πάλι το τηλέφωνο και άρχισε να… «πυροβολεί» αδιακρίτως με το καυστικό του χιούμορ.Υποδυόμενος λοιπόν έναν δάσκαλο, πήρε ανήσυχος το υπουργείο για να καταγγείλει πως στο σχολείο που διδάσκει αντί για dvd με τη σχολική ύλη έφτασαν, τα… άλλα, τα γνωστά dvd, τα ροζ! «Έγινε κάτι το αποτρόπαιο», είπε ο Αποστόλης μόλις σήκωσαν το τηλέφωνο από το γραφείο της υπουργού. «Έγινε ένα λάθος ασύλληπτο. Ανοίξαμε τις κούτες με τα dvd και είναι δυο τρία dvd που είναι τσόντες! Τηλεφωνώ να προλάβω τον διευθυντή γιατί είναι έξαλλος. Απειλεί να φωνάξει τα κανάλια», συνέχισε. Και φυσικά οι υπάλληλοι από το γραφείο της υπουργού τσίμπησαν και στο τηλέφωνο βγήκε μία άλλη κυρία περισσότερο αρμόδια μάλλον να χειριστεί το θέμα. Ο διάλογος που ακολούθησε είναι απολαυστικός. Τι για dvd με τίτλους «Κολασμένες Καλόγριες 1», «Δρ. Π. Ούτσας», «Μονή Καπέλο» και τι δεν σκέφτηκε να πει ο Αποστόλης, ανεβάζοντας την πίεση της κυρίας, η οποία έβγαλε το συμπέρασμα και μίλησε για… σαμποτάζ! Όταν μάλιστα ο Αποστόλης της είπε ότι ο διευθυντής, που είναι δεξιός, απειλεί να φωνάξει τα κανάλια, εκείνη του ζήτησε να τον απειλήσει ότι θα έχει κυρώσεις αν κάνει κάτι τέτοιο! Οι διάλογοι είναι απολαυστικότατοι, ενώ σίγουρα θα σκάσετε στα γέλια από την αντίδραση των υπαλλήλων του υπουργείου.

Πηγή: star ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ Νews  http://agiorgitikanews.weebly.com/12/post/2011/09/335.html 

Ακούστε τη φάρσα, έτσι για να σκάσει λίγο το χειλάκι σας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος