Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011

Μεγάλο πρόβλημα για τους μαθητές, το κλείσιμο του Γυμνασίου ΑΣΤΡΟΧΩΡΙΟΥ


Ριζικά έχει αλλάξει η ζωή για τους μαθητές της περιοχής μας. Τα παιδιά θα πρέπει να «ταξιδεύουν» μέχρι και 100 χιλιόμετρα την ημέρα για να μπορέσουν να φτάσουν στα νέα τους σχολεία μετά την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να εφαρμόσει τον Καλλικράτη και στην Εκπαίδευση. Παράλληλα όμως με τους μαθητές μεγάλο πρόβλημα  αντιμετωπίζουν οι οικογένειές τους αλλά και η τοπική κοινωνία.

Δυστυχώς ΕΚΛΕΙΣΕ
 Παρά τις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων ότι το Γυμνάσιο Αστροχωρίου θα λειτουργούσε για το σχολικό έτος 2011-2012 ως παράρτημα του γυμνασίου Άνω Καλεντίνης, το σχολείο παραμένει κλειστό. Έτσι τα παιδιά από το Άνω Ραδοβύζι, αναγκάζονται να κάνουν μέχρι και 100 χιλιόμετρα την ημέρα για να πάνε σχολείο ……….  
Πηγή: **ΑΣΤΡΟΧΩΡΙ ΑΡΤΑΣ**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος