Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2011

Ανακοίνωση του Δήμου: ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!


ΔΗΜΟΣ Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Φίλε Δημότη,
Το νερό είναι ζωή και δίκαια στην εποχή μας ονομάζεται «λευκός  χρυσός». Αν λείψει από έναν, θα λείψει από όλους μας. Γ΄ αυτό και επειδή ήδη βρισκόμαστε στο καλοκαίρι οι προσπάθειες του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων, των Δημοτικών Συμβούλων, των υπαλλήλων και των εργατών για την εξασφάλιση επάρκειας και ποιότητας νερού είναι και θα είναι διαρκείς.
Όμως αυτό δεν αρκεί. Χρειάζεται όλοι μας και ο καθένας χωριστά να μεταχειριστούμε το πολύτιμο αυτό δώρο ζωής, τα νερό με σύνεση, μέτρο και ορθολογισμό. θεωρούμε ότι ο καθένας από μας έχει την υπευθυνότητα να αναληφθεί ότι το θέμα του νερού δεν αντιμετωπίζεται με νόμους, απαγορεύσεις, πρόστιμα. Αλλά αποτελεί απόδειξη ύψιστου σεβασμού του εαυτού μας και των συνανθρώπων μας κυρίως.
Ιδιαίτερα το καλοκαίρι, ας  μην φερόμαστε εγωιστικά και ανεύθυνα. Το νερό δεν είναι μόνο για έναν είναι για όλους μας. Πρέπει να κατανοήσουμε όλοι ότι προέχει η εξασφάλιση νερού για να πίνουμε και η ικανοποίηση των οικιακών αναγκών. Γι αυτό θερμά σας παρακαλούμε να αποφεύγετε το πότισμα και την άσκοπη χρήση νερού (πλύσιμο αυτοκινήτων, αυλών. πεζοδρομίων κλπ.)
Φίλε ετεροδημότη.
Ζητάμε τηv κατανόηση σου σχετικά με την κατανάλωση νερού ιδιαίτερα αυτούς τους μήνες που θα σε έχουμε κοντά μας. Όπως αντιλαμβάνεσαι η λογική ότι καταναλώνω τους δύο μήνες του καλοκαιριού, όσο νερό μου αναλογεί όλο το χρόνο δεν ευσταθεί, γιατί με αυτό τον τρόπο γνωρίζεις πολύ καλά ότι αρκετοί συνδημότες σου θα μείνουν χωρίς νερό.
Εάν παρά τις εκκλήσεις μας για την εξοικονόμηση νερού, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες, δεν υπάρξει ανταπόκριση και προκειμένου να εξυπηρετηθεί το δημόσιο συμφέρον, είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε τα νομίμως προβλεπόμενα μέτρα, που ούτε εμάς ευχαριστούν.

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!                               
                                                                                                                                          Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΓΑΛΛΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡIOΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος