Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

Ο φράχτης στον Έβρο


31.8.2011. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής έθεσε σε δημόσια διαβούλευση το έργο όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές της κατασκευής, που θα στοιχίσει 5.498.000 ευρώ.
Μετά τη  δημόσια διαβούλευση, που ολοκληρώθηκε στις 20 Αυγούστου έχει δρομολογηθεί η εκτέλεση του έργου και η ανέγερση διπλού φράκτη.

Ο φράχτης μήκους 10 χλμ., θα αναπτυχθεί εξολοκλήρου σε ελληνικό έδαφος και θα αποτελείται από διπλή περίφραξη ισχυρού συρματοπλέγματος επί στύλων από χαλύβδινες και γαλβανισμένες πρότυπες τυπικές διατομές. Η εξωτερική περίφραξη που θα κατασκευαστεί κατά μήκος της συνοριακής γραμμής μεταξύ των δύο χωρών θα έχει ύψος 2,50 μ. Η δεύτερη περίφραξη που θα κατασκευαστεί εσωτερικά, προς την ελληνική πλευρά, σε απόσταση 1,20 μ. από την εξωτερική περίφραξη, θα έχει ύψος 3,00 μ. Το συρματόπλεγμα και στις δύο περιφράξεις θα καλύπτει εξολοκλήρου το ύψος κάθε περίφραξης και θα συνίσταται από γαλβανισμένο σύρμα. Μεταξύ της εσωτερικής και της εξωτερικής περίφραξης θα παρεμβάλλονται δύο σειρές κονσερτίνες, οι οποίες θα αποτελούνται από λεπιδοφόρο συρματόπλεγμα.

Ο Υπουργός με τους ακριβοπληρωμένους συμβούλους του,  μετά από πολύ  ώριμη σκέψη, βρήκαν τη λύση ! Αποφάσισαν να φράξουν τα σύνορα του Έβρου !!!  Δεν ξέρω για πρόβατα, γίδια ή για βόδια «πέρασαν» τους λαθρομετανάστες !!!  …………..   Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος