Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011

Αγώνες δρόμου στα Τζουμέρκα

Στις 6 Αυγούστου 2011 θα διεξαχθούν Πανελλαδικοί αγώνες δρόμου στο Αθαμάνιο. Τους αγώνες διοργανώνει ο Σύλλογος Αν. Τζουμέρκων για δεύτερη χρονιά. Η διαδρομή είναι 12 χιλιόμετρα και στα περισσότερα σημεία ανηφορική. Οι αθλητές θα ξεκινήσουν από το Αθαμάνιο και θα τερματίσουν στην Πλατεία Τετρακώμου.  Στους αγώνες θα συμμετέχουν και περπατητές.  Επομένως όσοι εκ των κατοίκων της περιοχής μας δεν μπορούν να τρέξουν τη διαδρομή των 12 χιλιομέτρων έχουν τη δυνατότητα να διανύσουν την ίδια  διαδρομή περπατώντας. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα διανεμηθούν αναμνηστικά μετάλλια. 


Φέτος  αναμένεται οι αγώνες να έχουν μεγαλύτερη επιτυχία. Διαφημίστηκαν Πανελλαδικά μέσω των αγωνιστικών συλλόγων. Με τη μεσολάβηση του βετεράνου αθλητή και συγχωριανού μας Λάμπρου Πανάγου δραστηριοποιήθηκαν και οι χορηγοί αγώνων. Οι Χορηγοί όρισαν το Λάμπρο εκπρόσωπό τους, ο οποίος  με δαπάνες τους θα προμηθευτεί αναμνηστικά μετάλλια για όλους τους αθλητές και περπατητές του αγώνα.
Είναι βέβαιο ότι θα συμμετέχει μεγάλος αριθμός αθλητών απ όλη την Ελλάδα. Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότεροι από 300 αθλητές δρόμου.
Οπωσδήποτε θα συμμετείχα στους αγώνες ως περπατητής βέβαια, αλλά τις ημέρες αυτές θα βρίσκομαι στα Χανιά της Κρήτης.  Δυστυχώς θα χάσω την ευκαιρία να φωτογραφήσω τους πρωταθλητές.

Εύχομαι στους διοργανωτές και χορηγούς καλή επιτυχία.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος