Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011

Πάγκαλος, πριν ένα χρόνο, το νομισματικό ταμείο θα είναι ευλογία για τη χώρα μας

Σήμερα 7.6.2011, ο Αυτιάς έδειξε  σε video  τον Πάγκαλο,  τον Ιούνιο  2010, να λέει: «το Νομισματικό Ταμείο  θα είναι ευλογία για την χώρα! ……….. ».  Επίσης πριν ένα χρόνο ο Υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου,  είπε:  «Δεν θα χρειαστούν ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, αν χρειαστούν αυτό σημαίνει ότι η οικονομική μας πολιτική θα αποτύχει και εγώ θα ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ! ………. ».

 Τέτοιες απόψεις είχαν, και μας οδήγησαν εσκεμμένα στην Τρόικα. Σήμερα χωρίς ίχνος ντροπής, έχουν την αναίδεια να συνεχίζουν να κυβερνούν βάζοντας νέους φόρους, νέες μειώσεις στο μεροκάματο, στους μισθούς και τις συντάξεις. Καθημερινά κάνουν τη ζωή μας δυσκολότερη και εμείς τους ανεχόμαστε !
   
Αυτοί, αν δεν μας οδηγήσουν στην «ολική χρεωκοπία»,  θα μας οδηγήσουν σίγουρα  στη δεκαετία του 50, επειδή έχουν ΧΟΜΠΙ να ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, αραδιάζοντας καθημερινά καινούργια ΨΕΜΑΤΑ !     
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος