Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

Ληστής οπλισμένος με μαχαίρι επιτέθηκε για μαλλί


 Οπλισμένος (με μαχαίρι) και επικίνδυνος, ληστής αγνώστου ταυτότητας επιτέθηκε στην 24χρονη γυναίκα από πίσω, ενώ αυτή περίμενε το λεωφορείο σε στάση στην πόλη Γκοϊάνια της Βραζιλίας.

Θεωρώντας πως ο επίδοξος κλέφτης ήθελε να της αρπάξει την τσάντα, η 24χρονη δοκίμασε να αμυνθεί γυρνώντας του την πλάτη. Μαζί με την πλάτη ωστόσο, η κοπέλα έστρεψε προς το ληστή και την πλούσια κόμη της (τα πιασμένα σε κοτσίδα μαλλιά της λέγεται πως έφταναν έως τη μέση). Απτόητος, ο επιτιθέμενος σήκωσε το μαχαίρι και της έκοψε... την κοτσίδα, προτού τραπεί σε φυγή με λεία του ένα μάτσο τρίχες.
«Τα τελευταία 20 χρόνια δεν έχω ξαναδεί τέτοια ληστεία», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο αστυνομικός επιθεωρητής Jose Carlos Bezerra da Silva σύμφωνα με τον οποίο, ο δράστης από την αρχή είχε βάλει στόχο όχι την τσάντα αλλά τα μακριά και φυσικά (άβαφα) μαλλιά της γυναίκας.
Όσο για τα κλοπιμαία, αυτά ο ληστής μάλλον θα δοκιμάσει να τα πουλήσει σε κάποιο κατάστημα που κατασκευάζει περούκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος