Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Κυριακή, 15 Μαΐου 2011

Πρόγραμμα υπολογισμού φόρου 2011 (ΔΩΡΕΑΝ)Το PC Magazine σε συνεργασία με την εταιρία SoftLine προσφέρει εντελώς δωρεάν στους αναγνώστες του μία πλήρη εφαρμογή συμπλήρωσης, επεξεργασίας, υπολογισμού φόρων (Ε1), και εκτύπωσης της δήλωσης μισθωμάτων ακινήτων (Ε2) για κατάθεση στην εφορία. Το πρόγραμμα Φόρου 2011 είναι ένα μοναδικό εργαλείο που σας επιτρέπει να υπολογίσετε με ακρίβεια το φόρο που θα κληθείτε να πληρώσετε με βάση τα εισοδήματα του 2010.
Δείτε πόσο σημαντικό ρόλο έχουν οι αποδείξεις στον υπολογισμό του φόρου.  
1* Σε αποδείξεις 6.000 ευρώ κερδίζετε περίπου 700 ευρώ φόρο.
2* Εισόδημα 6.000 ευρώ χωρίς αποδείξεις φόρος 0.   Εισόδημα 6.500 ευρώ χωρίς αποδείξεις φόρος 65 ευρώ.

Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα και κατεβάστε το (DOWNLOAD).

  Διαμέρισμα 40 τετραγωνικών 3ου ορόφου  πολυτελέστατο, παραδίδεται από τον κατασκευαστή τέλος Μάη. Ανεξάρτητα κουζίνα, σαλόνι με τζάκι, υπνοδωμάτιο.  Γκαράζ στην πυλωτή, αποθήκη στο υπόγειο. Κοντά στους σταθμούς  Νομισματοκοπείου και Αγίας Παρασκευής. Τηλέφωνο 697 8143 148. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος