Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011

Πρόγραμμα υπολογισμού φόρου 2011 (ΔΩΡΕΑΝ)

Το PC Magazine σε συνεργασία με την εταιρία SoftLine προσφέρει εντελώς δωρεάν στους αναγνώστες του μία πλήρη εφαρμογή συμπλήρωσης, επεξεργασίας, υπολογισμού φόρων (Ε1), και εκτύπωσης της δήλωσης μισθωμάτων ακινήτων (Ε2) για κατάθεση στην εφορία. Το πρόγραμμα Φόρου 2011 είναι ένα μοναδικό εργαλείο που σας επιτρέπει να υπολογίσετε με ακρίβεια το φόρο που θα κληθείτε να πληρώσετε με βάση τα εισοδήματα του 2010.
Δείτε πόσο σημαντικό ρόλο έχουν οι αποδείξεις στον υπολογισμό του φόρου.  
1* Σε αποδείξεις 6.000 ευρώ κερδίζετε περίπου 700 ευρώ φόρο.
2* Εισόδημα 6.000 ευρώ χωρίς αποδείξεις φόρος 0.   Εισόδημα 6.500 ευρώ χωρίς αποδείξεις φόρος 65 ευρώ.


 Μέχρι σήμερα, 23 Μάη 2011  ώρα 10.12΄μ.μ,  οι επισκέπτες της σελίδας έφτασαν τους 2.219.   Ελπίζω να βρήκατε αυτό που ψάχνατε.   Αν μείνετε ικανοποιημένοι δώστε το link  και στους φίλους σας.        


Κάντε κλικ εδώ και κατεβάστε το πρόγραμμα του 2011  (DOWNLOAD).

(ΝΕΟ) Κάντε κλικ εδώ και κατεβάστε το πρόγραμμα του 2012  (DOWNLOAD).

Φορολογικός οδηγός 2012
Υπολογισμός Φόρου εισοδήματος 2012
Η εταιρία Logistika.gr  έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της ένα πρόγραμμα για το 2012, αλλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας. 
(Ζητά εγγραφή)   Επισκεφτείτε με  κλικ  εδώ  


6 σχόλια:

 1. Εγώ δεν έχω τα Windows 7. Με τα Windows 7 οπωσδήποτε πρέπει να δουλεύει άριστα. Εμένα ό γιος μου με Windows XP το κατέβασε σε τρία λεπτά και δουλεύει πολύ καλά.
  ΠΡΟΣΕΣΧΕ ανοίγει από το εικονίδιο PC ΔΗΛΩΣΗ ΦΟΡΟΥ 2011 που βγήκε στην επιφάνεια εργασίας.
  Στη συνέχεια πατάς έξοδος σε μια μπλε πινακίδα. Έπειτα κλικ στο Ε1 το οποίο ανοίγει κανονικά.
  Αν δε λειτουργήσει, κάνε μια νέα προσπάθεια να το κατεβάσεις εξ αρχής. Ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ευχαριστω,θα κανω αλλη μια προσπαθεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Από τις 6 Μάη που το ανέβασα μέχρι τώρα έγιναν 710 επισκέψεις. Πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία το κατέβασε χωρίς πρόβλημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τα 4 σχόλια που υπήρχαν έχουν σβηστεί. Εδώ και 24 ώρες έχει καταρρεύσει το Blogger με αποτέλεσμα τα περισσότερα ελληνικά και ξένα blogs να μην ενημερώνονται. Οι τεχνικοί της Google ενημερώνουν ότι υπήρξε πρόβλημα κατά την προγραμματισμένη συντήρηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. deite auto http://abctax.gr/apps/apodikseis2011/apodikseis-ipologismos-forou.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Στην κορυφή του Ιστολιγίου (αριστερά) κάτω από την «Αρχική σελίδα» υπάρχει ανάρτηση ”Οδηγίες εγκατάστασης του Pc magazine” (Οδηγίες με Φωτογραφίες). ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ (windows xp)

  Ή κάντε κλικ στο σύνδεσμο http://anokalentini.blogspot.gr/p/pc-magazine.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος