Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Με 2 εκατ. ευρώ θα συγχωρήσει τον άντρα που την παραμόρφωσε





 Picture

Μια νεαρή Ιρανή, η Αμενέχ Μπαχραμί, η οποία έχει χάσει την όραση της από το ένα μάτι και έχει παραμορφωμένο πρόσωπο, ζήτησε 2 εκατομμύρια ευρώ από τον άνθρωπο που της επιτέθηκε με οξύ, ώστε να τον συγχωρήσει........



Ειδικότερα, η Αμενέχ δήλωσε ότι είναι έτοιμη να μην ζητήσει την τιμωρία του δράστη, όπως την ορίζει και ο νόμος της αντεκδίκησης, μόνο αν εκείνος της προσφέρει αποζημίωση ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ.
Μέχρι τώρα, η Αμενέχ ήταν ανένδοτη και ζητούσε επιμόνως την εφαρμογή του νόμου της αντεκδίκησης, που προβλέπεται από τησαρία, δηλαδή τον ισλαμικό νόμο, η οποία εφαρμόζεται στο Ιράν. Ο  Ματζίντ Μοχαβεντί   το 2004 της έριξε οξύ στο πρόσωπο με σκοπό να την τιμωρήσει επειδή δεν ήθελε να τον παντρευτεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης, Ματζίντ Μοχαβεντί, καταδικάστηκε το 2008 να τυφλωθεί με πέντε σταγόνες οξύ στο κάθε μάτι και η ποινή αναμενόταν να εφαρμοστεί το Σάββατο (14/05), όμως οι δικαστές την ανέβαλαν για μία αδιευκρίνιστη ημερομηνία χωρίς να δώσουν εξηγήσεις.

"Θέλω αυτά τα 2 εκατομμύρια ευρώ για να διασφαλίσω το μέλλον μου και για να ζήσω. Μόνο σε αυτή την περίπτωση είμαι διατεθειμένη να ζητήσω να μην εφαρμοστεί ο νόμος της αντεκδίκησης", δήλωσε η Μπαχραμί στην εφημερίδα Αρμάν.

Είναι τώρα είναι 30 ετών και ζει στην Ισπανία, όπου έχει υποβληθεί σε 19 χειρουργικές επεμβάσεις και έχει χάσει το ένα της μάτι εξαιτίας του συμβάντος, ενώ κινδυνεύει να χάσει την όραση και από το άλλον της μάτι.

Έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι επιθυμεί να δει τον δράστη της επίθεσης  να τυφλώνεται με την ελπίδα ότι αυτή η τιμωρία θα αποτρέψει άλλες παρόμοιες επιθέσεις στο μέλλον.

Πηγή: Αγιωργίτικα News http://agiorgitikanews.weebly.com/6/post/2011/05/-21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος