Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Πανελλαδικές πρωινές ειδήσεις απ τα κανάλια


Τρίτη, 5 Απριλίου 2011

Ο Γιώργος Τράγκας στο ΑΛΤΕΡ πρωί – πρωί είπε:
Στη συνέντευξη που πήρα από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Πάγκαλο λέω,
Για την σημαία των Ιμίων έπρεπε να είχες περάσει στρατοδικείο.
Ο Πάγκαλος μου απάντησε:  Δεξιός είσαι και το μυαλό σου ακόμα προς τα στρατοδικεία ρέπει.
Συνεχίζω, Εκείνο το βράδυ των Ιμίων η διπλωματία έσωσε τις δυο χώρες από βέβαιο πόλεμο. Εσύ εκείνο το βράδυ που συνομιλούσες με τον αείμνηστο Χόλμπρουκ τη γνώμη έχεις ;
Την ίδια εντύπωση είχα και εγώ. Το Ναυτικό μας είχε κλειδώσει τους Τουρκικούς στόχους που θα χτυπούσε. Το ίδιο είχε κάνει και η Τουρκία. Με ένα πάτημα των «κουμπιών»  θα άρχιζε ένας εκτεταμένος πόλεμος στο Αιγαίο.
Ο αείμνηστος Χόλμπρουκ αργότερα όταν συναντηθήκαμε μου είπε ότι κανένας πόλεμος δεν θα γινόταν. Το ΝΑΤΟ εκείνο το βράδυ, κλείδωσε το ΑΙΓΑΙΟ και κανένα βλήμα  του Ναυτικού της Ελλάδας ή της Τουρκίας δεν θα πετύχαινε το στόχο του.

Ο Αλέξης Μητρόπουλος  απευθυνόμενος στο Διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο είπε:
Από μελέτη που έχουμε κάνει, προκύπτει ότι τα έσοδα των Ασφαλιστικών ταμείων θα μειωθούν δραματικά μέχρι το τέλος του έτους σ όλα τα ταμεία και ιδιαίτερα στο ΙΚΑ.
Ο Γ. Αυτιάς Ρωτά:
Κύριε Σπυρόπουλε μήπως κινδυνεύουν οι συντάξεις και οι παροχές των ασφαλισμένων;
Ο κ. Σπυρόπουλος απάντησε ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση.
Γ. Αυτιάς:  Και γιατί ξεπουλάτε τα ακίνητα του ΙΚΑ ;
Ρ. Σπυρόπουλος :  Τα ακίνητα αυτά προέρχονται από κατασχέσεις, δεν μας προσφέρουν κανένα έσοδο, η καλλίτερη λύση είναι να τα πουλήσουμε. 




Ο Κώστας, Συγχωριανός μας, ηλικίας 35 ετών, επαγγελματίας οδηγός στην ΑΘΗΝΑ,  έμεινε άνεργος.  Αν κάποιος μπορεί να του προσφέρει δουλειά ο Κώστας απαντά στο τηλέφωνο 694 622 4233

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.
 Όλοι οι πίνακες Θεμελίωσης Συνταξιοδοτικού ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ.
Αναλυτικοί πίνακες θα σας λύσουν κάθε απορία.  Mε Κλικ στο σύνδεσμο θα μάθετε κάθε λεπτομέρεια:

Πότε θα πάρω σύνταξη από το Δημόσιο. Αναλυτικοί πίνακες θα σας λύσουν κάθε απορία.  Mε Κλικ στο σύνδεσμο θα μάθετε κάθε λεπτομέρεια:

Πότε θα πάρω σύνταξη από το IKA-ETAM  (ειδικά Ταμεία, Τράπεζες, ΔΕΚΟ, ΤΑΠ ΟΤΕ κλπ.). Αναλυτικοί πίνακες θα σας λύσουν κάθε απορία.  Mε Κλικ στο σύνδεσμο θα μάθετε κάθε λεπτομέρεια:

konstantinos.pappas.9@hotmail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος