Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011

Ο Λάμπρος Πανάγος αναχωρεί για τους Πανευρωπαϊκούς του ΒελγίουΟ  συγχωριανός μας βετεράνος αθλητής αγώνων δρόμου, Λάμπρος Πανάγος, αναχωρεί πανέτοιμος για τους αγώνες του Βελγίου.   Στις 13 Μαρτίου, στην πόλη Γάνδη θα διεξαχθούν Πανευρωπαϊκοί αγώνες κλειστού στίβου της κατηγορίας του.
Του Ευχόμαστε δύναμη και καλή επιτυχία. Ευχόμαστε να επιστρέψει με νέα μετάλλια και διακρίσεις.
Έπειτα θα συνεχίσει την προετοιμασία του για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοικτού στίβου που θα γίνει τον Ιούνιο στο ΣΑΚΡΑ ΜΕΝΤΟ της Καλιφόρνιας.  

Διαβάστε περισσότερα για το Λάμπρο στο σύνδεσμο:   http://anokalentini.blogspot.com/2010/11/blog-post_21.html  

Διάκριση στις 14 - 4 -2010 Massachutts USA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος