Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Ο καιρός σήμερα


Στην Καλεντίνη έριξε λίγο χιόνι αλλά δεν το έστρωσε. Αν δε χιονίσει απόψε από αύριο το πρωί θα ξαστερώσει. Τα ορεινότερα χωριά έχουν χιόνι.  Απόψε φυσά δυνατός παγερός αέρας.
Στην Αγία Παρασκευή (ΑΘΗΝΑ) άρχισε να χιονίζει στις 9.10΄  μ.μ.
7 Μαρτίου 2011 ώρα 9.15΄  μ.μ.  



8 – 3-2011 ώρα 8.10΄ π.μ.

Χιόνι έχει από το Ασφακερό και πάνω. Έχει παντού παγωνιά, αλλά αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο στην περιοχή μας. Το Δημαρχείο είναι σε επικοινωνία με τον Λυκειάρχη και τους Γυμνασιάρχες. Αν τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ φέρουν τους μαθητές όλων των περιοχών, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.
 Αργότερα πληροφορηθήκαμε ότι τα σχολεία το Δήμου δεν λειτούργησαν. Στα ορεινότερα χωριά το χιόνι στους δρόμους είχε παγώσει και η θερμοκρασία όλη την ημέρα παρέμεινε κάτω του μηδενός, παρά την ηλιοφάνεια που επικράτησε.


Στην Αγία Παρασκευή συνεχίζει κατά διαστήματα να χιονίζει, αλλά δεν το έστρωσε. Η θερμοκρασία είναι στους +1 βαθμούς κελσίου.  

Αγία Παρασκευή 8-3-2011


9 Μάρτη 2011 ώρα 7.30΄  π.μ.
Η Αγία Παρασκευή πρωί – πρωί βρέθηκε χιονισμένη. Τα σχολεία δεν λειτούργησαν.  Όπως φαίνεται στις παραπάνω φωτογραφίες και χθες χιόνιζε, αλλά δεν το έστρωνε.  
9 Μάρτη 2011     7.30΄  π.μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος