Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

Μάλλον «κλείδωσε» η κατασκευή σήραγγας στην Παλιοβούνα


ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΠΑΤΡΑ
Πρόκειται για το σημαντικότερο από τα 4 τμήματα καθώς συνδέει την Αθήνα με την Πάτρα και το λιμάνι. Το τμήμα Κόρινθος- Πάτρα έχει αποτελέσει δυστυχώς ένα από τα σημεία «σκοτώστρες» του εθνικού μας δικτύου. Εδώ οι εργασίες είναι πιο πυκνές καθώς στα περισσότερα σημεία απαιτείται να δημιουργηθεί εκ νέου ο δρόμος ενώ σε κάποια σημεία γίνεται διαπλάτυνση. 4 μεγάλες σήραγγες αποτελούν το σήμα κατατεθέν και έχουν συνολικά 27,6χλμ μήκος. Αν δεν υπάρξουν απρόοπτα ίσως από το 2012 θα αρχίσουν οι πρώτες παραδόσεις του νέου αυτοκινητόδρομου.


ΡΙΟ -  ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Με ένα δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας του Αγρινίου γίνεται γνωστό ότι «κλείδωσε» η κατασκευή σήραγγας αντί για περιπορεία της Κλόκοβας (Παλιοβούνα). Αυτό προέκυψε σύμφωνα με το agrionionews.gr ύστερα από συνάντηση Βουλευτών της Δυτικής Ελλάδας του ΠΑΣΟΚ και του Περιφερειάρχη κου Κατσιφάρα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Αν όντως επιλεχθεί η λύση της σήραγγας τότε αναμένεται η διάρκεια κατασκευής της να διαρκέσει τουλάχιστον 3-4 χρόνια. Ωστόσο είμαστε εν αναμονή επίσημων ανακοινώσεων τόσο από το Υπουργείο Υποδομών όσο και από την εταιρεία παραχώρησης.

Πηγή:  YPODOMES  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος