Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

Μήπως είναι εφικτή η τεχνητή παραγωγή σεισμών ;


Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ και πρώην υποψήφιος βουλευτής ΠΡΕΒΕΖΑΣ Κώστας Κωνής,  μου έστειλε το παρακάτω κείμενο και βίντεο

 

Θέμα: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!!!!!!!!!!  

  
Σίγουρα θα χρειαστούμε τις ειδικές γνώσεις  για να κατανοήσουμε αυτό που κατασκευάσανε κάποιοι, όπως θα χρειαστούμε πολλά περισσότερα σε γνώσεις και ψυχολογία για να κατανοήσουμε ότι είναι εφικτή η τεχνητή παραγωγή σεισμών με βάση το βίντεο που θα δείτε, για να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα του τύπου:  «λάθος ανθρώπους έχουμε κλείσει στα ψυχιατρεία».

Δείτε το βίντεο στο σύνδεσμο Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος