Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011

Ανασύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.    Την Τρίτη 15-03-2011 συνήλθε σε σώμα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών, για συζήτηση, μεταξύ των άλλων και την ανασύνθεση-ανασυγκρότηση του Προεδρείου, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Προέδρου, από τον νέο Πρόεδρο Γιώργο Οικονόμου.
    Μετά από μυστική ψηφοφορία, το νέο Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας διαμορφώθηκε ως εξής.

    Γιώργος Οικονόμου, Πρόεδρος.

    Κώστας Κωνής, Αντιπρόεδρος.

    Δημήτρης Σιούλας, Β' Αντιπρόεδρος.

    Ιπποκράτης Μιχ. Κατσένης, Γενικός Γραμματέας.

    Ελευθερία Σιαμέτη, Ειδικός Γραμματέας.

    Γιάννης Νάκης, Ταμίας.

    Χριστόφορος Τζαρτζούλης, Αναπληρωτής Ταμίας.

    Κώστας Γαβριήλ, Έφορος Τύπου.

    Αλέξανδρος Λαμπρίδης, Έφορος Πολιτισμού.

    Κώστας Ζηκόπουλος, Έφορος Δημοσίων Σχέσεων.

    Λάμπρος Ψυλλιάς, Έφορος Πνευματικού Κέντρου.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο όρισε υπεύθυνο, για θέματα Νεολαίας τον Νικόλαο Ζέκη, για θέματα Παιδείας τον Λάμπρο Δρόσο, για θέματα χορευτικού συγκροτήματος και χορωδίας τον Σπύρο Τζίμα και για θέματα Λαογραφίας και Λογοτεχνίας την Άννα Μπουρατζή-Θώδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος