Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011

Ιόνια και Ολυμπία


4 Μαρτίου 2011.
 Δυστυχώς μέχρι σήμερα ο εξαμηνιαίος κατάλογος των μεγάλων έργων στην Ελλάδα, που αναμέναμε την 1η Μάρτη,  δεν ανακοινώθηκε ακόμη.

Τρία  εργοτάξια κατασκευής της Ιονίας Οδού στην Ηπειρο (Σκλίβανη, Γοργόμυλος, Καμπή) προσωρινά έχουν κλείσει.  Η τεχνική εταιρεία ΤΕΡΝΑ ΑΕ που έχει την ευθύνη κατασκευής του έργου τα μάζεψε και έφυγε με 45 εργαζόμενους να χάνουν τη δουλειά τους. Ο βουλευτής Ιωαννίνων κ. Σταύρος Καλογιάννης, κατέθεσε στη βουλή σχετική επερώτηση. Την απάντηση, γιατί σταμάτησαν τα έργα την ξέρουμε (σταμάτησε ο χαμηλότοκος δανεισμός των τραπεζών).  Εκείνο που πρέπει να μάθουμε είναι το πότε θα ξεκινήσουν. Ας περιμένουμε την απάντηση του κ. Ρέππα γιατί αν περιμένουμε "δεσμεύσεις" από τον υφυπουργό κ. Μαγκριώτη, σωθήκαμε.
Προχθές στις 2 Μαρτίου επιστρέφοντας από το χωριό στην Αθήνα έβρεχε καθ όλη την διαδρομή και ήταν δύσκολο να παρατηρώ τι γίνεται μακριά απ το δρόμο. Στην Ιόνια οδό δεν είδα πουθενά κάτι νεότερο να εξελίσσετε.
Αντίθετα από ΡΙΟ ως την ΚΟΡΙΝΘΟ στην ΟΛΥΜΠΙΑ οδό παντού είδα παντός τύπου μηχανήματα να εργάζονται. Καθυστερήσεις οπωσδήποτε και γίνουν και εκεί, αλλά είναι πολύ θετικός παράγοντας ότι οι εργασίες προχωρούν σε όλα τα επίπεδα.   
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος