Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ ΤΟ 2015


Στο Site ypodomes αναρτήθηκε ο πίνακας που αναμέναμε, των μεγάλων έργων της Χώρας.

Στον εξαμηνιαίο κατάλογο του Σεπτεμβρίου 2010, εμφανιζόταν ότι κάποια τμήματα της Ολυμπίας και της Ιόνιας οδού θα παραδίδονταν μέσα στο 2011 και το 2012.

Αντίθετα στο νέο κατάλογο δεν αναφέρεται σταδιακή παράδοση. Αναφέρεται ότι το 2014 θα παραδοθεί όλο το τμήμα της Ολυμπίας  Κόρινθος – Πάτρα – Πύργος.  Το 2015 θα παραδοθεί όλη η Ιόνια από Αντίρριο ως τα Ιωάννινα.

Αυτό κατ εμένα κρίνεται ανησυχητικό. Διότι φαίνεται αδύνατο το 2015 να παραδοθεί ολόκληρο το τμήμα μονομιάς από Κόρινθο ως Ιωάννινα. Αυτό το παρουσίασαν  έτσι οι ανάδοχες εταιρίες για να μην έχουν δεσμεύσεις για επιμέρους τμήματα το 2012 και 2013.  Ειδικότερα στο  Site Ypodomes    αναφέρονται:       


ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΤΟ 2014 
Με επιφύλαξη να πούμε πως ίσως να ολοκληρωθούν τα έργα για τη Ν.Δ.Σ.Γ.Υ.Τ Κιάτο- Ροδοδάφνη. Ολοκληρώνεται το οδικό τμήμα Ποτίδαια- Κασσάνδρα. Έτοιμο το πρώτο τμήμα της Ολυμπίας Οδού Κόρινθος-Πάτρα-Πύργος. Μέχρι το καλοκαίρι θα δοθεί στην κυκλοφορία και το τελευταίο τμήμα του κάθετου άξονα της Εγνατίας Αρδάνιο- Ορμένιο (Αρδάνιο-Μάνδρα) και θα ολοκληρωθεί και η ανάπλαση της παραλίας της Θεσσαλονίκης.
  • ΟΣΕ Ν.Δ.Σ.Γ ΚΙΑΤΟ- ΡΟΔΟΔΑΦΝΗ
  • ΟΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΤΙΔΑΙΑ- ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ *ΝΕΟ ΕΡΓΟ* (ΙΝΤΡΑΚΑΤ)
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ. ΤΜΗΜΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ (ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ)
  • ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ *ΝΕΟ ΕΡΓΟ* ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ (ΣΙΔ.ΕΡΓΑ ΑΤΕ)
  • ΚΑΘΕΤΟΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ ΑΡΔΑΝΙΟ-ΟΡΜΕΝΙΟ -ΤΜΗΜΑ ΑΡΔΑΝΙΟ-ΜΑΝΔΡΑ *ΝΕΟ ΕΡΓΟ* ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ (ΙΟΝΙΟΣ ΑΤΕ)

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΤΟ 2015
Τον Ιούνιο θα παραδοθεί το μεγαλύτερο έργο που έγινε ποτέ στη Θεσσαλονίκη : το Μετρό με 13 Σταθμούς. Η Ανάπλαση του Δέλτα Φαλήρου (Λυρική, Εθνική Πινακοθήκη, Αγορά, Πάρκο) είναι έτοιμη καθώς και η Νέα Διπλή Σιδηροδρομική Γραμμή Τιθορέα- Λιανοκλάδι- Δομοκός με πλήθος από σήραγγες και γέφυρες. Έτοιμοι στο σύνολο τους και οι Αυτοκινητόδρομοι :Κεντρική Οδός Ε-65, Ολυμπία Οδός, Ιόνια Οδός. Στο τέλος του καλοκαιριού ολοκληρώνονται και οι εργασίες επέκτασης του 6ου προβλήτα στο λιμένα Θεσσαλονίκης.
  • ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ : ΓΡΑΜΜΗ 1 ΜΕ 13 ΣΤΑΘΜΟΥΣ (ΑΕΓΕΚ)
  • ΟΣΕ- ΝΕΑ ΔΙΠΛΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΙΘΟΡΕΑ-ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ-ΔΟΜΟΚΟΣ
  • ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΕΛΤΑ ΦΑΛΗΡΟΥ (ΛΥΡΙΚΗ, ΕΘΝ. ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ, ΠΑΡΚΟ) (ΙΔΡΥΜΑ ΣΤ. ΝΙΑΡΧΟΣ)
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ Ε-65 (ΛΑΜΙΑ- ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΕΓΝΑΤΙΑ) (ΝΕΑ ΟΔΟΣ)
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ (ΠΥΡΓΟΣ- ΚΑΛΑΜΑΤΑ) (ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ)
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ (ΑΝΤΙΡΡΙΟ- ΑΓΡΙΝΙΟ-ΑΡΤΑ- ΙΩΑΝΝΙΝΑ) (ΝΕΑ ΟΔΟΣ)
  • ΕΠΕΚΤΑΣΗ 6ΟΥ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΛΙΜΕΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ *ΝΕΟ ΕΡΓΟ* ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ (ΜΟΧΛΟΣ)Πηγή : http://www.ypodomes.com


Την επανέναρξη των εργασιών στην Ιόνια Οδό ανακοίνωσε κατά την επίσκεψή του στην Άρτα ο Υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης. Ο Υφυπουργός επισκέφθηκε την Άρτα και την Πρέβεζα, όπου εξέτασε την πορεία όλων των έργων στην περιοχή υπογραμμίζοντας πως η ανάπτυξη της περιφέρειας αποτελεί θεμελιώδες στοιχείο για την στρατηγική οικονομική της χώρας.  Διαβάστε περισσότερα «Agiorgitika News» ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ  http://agiorgitikanews.weebly.com/22/post/2011/03/78.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος