Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Φούσκα η Εξεταστική για το Βατοπέδι


Φούσκα η Εξεταστική για το Βατοπέδι. Το δικαστικό Συμβούλιο οριστικά  σταμάτησε κάθε δίωξη εναντίον των πρώην Υπουργών.
Φούσκα από ότι όλα δείχνουν και η εξεταστική για την Siemens.
  Και το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί τις κάνουν τις επιτροπές  οι βουλευτές μας;  Η μία απάντηση είναι του ευθύλογου που λέει ότι τις κάνουν για να μαθαίνουν να κλέβουν καλύτερα.
   Η άλλη είναι, ότι τις κάνουν για να παίρνουν τα λεφτά των επιτροπών. Επειδή όλοι έχουν την απορία πόσο κοστίζουν αυτές οι επιτροπές το ψάξαμε. Εχουμε και λέμε. Η επιτροπή για την Siemens αποτελείται από 19 βουλευτές . Η αμοιβή κάθε βουλευτή ανά συνεδρίαση είναι 255 ευρώ και έκανε η επιτροπή 104 συνεδριάσεις. Κάντε τον πολλαπλασιασμό, 503.880 ευρώ αμοιβές. Βάλτε τώρα τρία ταξίδια στη Γερμανία σε λουξ ξενοδοχεία και τα υπόλοιπα έξοδα . Προσθέστε ακόμα τα έξοδα της επιτροπής τους υπαλλήλους που απασχολούνται στις επιτροπές, το κόστος ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ κατά πολύ. Στη συνέχεια η  Βουλή θα φτιάξει προανακριτική επιτροπή με άλλα τόσα έξοδα. Και στο τέλος θα μας πουν δεν καταφέραμε να βρούμε ποιοι τα πήραν τα λεφτά.
Στο Βατοπέδι έγιναν δύο............
εξεταστικές μία  επί Νέας Δημοκρατίας μία επί πασοκ και μία  προανακριτική. Δηλαδή εκεί θα έφτασαν τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Και θα γίνουν λέει αλλες τρεις ακόμα εξεταστικές επιτροπές.
Ζαλίζουν τα λεφτά που παίρνουν . Μάλλον κάνουν τις επιτροπές επειδή μείωσαν το μισθό κατά 15% και πάνε να βγάλουν και περισσότερα.

Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση

Πηγή
http://kafeneio-gr.blogspot.com  





Η εισήγηση του Κ. ΠΑΠΠΑ στάλθηκε  από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας στα ΜΜΕ, λίγη ώρα πριν τη μοιραία αναχώρησή του για την Πρέβεζα.

«ΔΩΔΩΝΗ»:  Ο ΜΙΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ Ή ΜΙΑ ΑΠΛΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ;


Διαβάστε όλο το κείμενο στο ΡΑΔΟΒΥΖΙ  ΑΡΤΑΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος