Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

Κύριε Δήμαρχε μαζέψτε τους


Υπογραφές μαζεύουν οι Βελεντζικιώτες με σκοπό να απομακρυνθεί η κεραία της COSMOTE. Το θέμα δεν θα ήταν σοβαρό αν στο ζήτημα δεν πρωτοστατούσαν οι τοπικοί σύμβουλοι εκλεγμένοι με τον σημερινό Δήμαρχο τον κ.Γαλλίκα.
Μπορεί όντως η ακτινοβολία να βλάπτει, και αυτό φαίνετε εκ του αποτελέσματος. Η κεραία τοποθετημένη νόμιμα και σε απόσταση χιλιομέτρων από οικισμούς εξυπηρετεί πολλά χωριά. Μήπως σας είπε κάποιος ότι αν μαζέψετε πολλές υπογραφές η cosmote ..... λαδώνει. Γιατί έτσι μάθατε να ζείτε. Μπορείτε να μου πείτε που βασίζεται τους ισχυρισμούς σας ότι η  κεραία έχει ακτινοβολία χιλιομέτρων (σύμφωνα με τα επιχειρήματα σας) ενώ τα κινητά σας με τα οποία εξυπηρετείστε είναι ακίνδυνα. Προφανώς έχετε απόφαση κάποιου Πανεπιστημιακού Βελενζικιώτικου Καφενείου.
 Κ. Δήμαρχε ο πρόεδρος του Τ.Δ Βελεντζικού υπογράφει αυτή την αίτηση. Να θεωρήσω ότι είστε ενήμερος και σύμφωνος η απλά από το ξεκίνημα σας χάνεται τη μπάλα.
Δήμος Καυκιάς.


Πηγή ΡΑΔΟΒΥΖΙ ΑΡΤΑΣ


Πότε θα πάρω σύνταξη από το Δημόσιο. Πολύ αναλυτικοί πίνακες θα σας λύσουν κάθε απορία.  Mε Κλικ στο σύνδεσμο θα μάθετε κάθε λεπτομέρεια:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος