Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα "ασπρίσουν" για καλά τα ορεινά

Συμβουλές πρόληψης προς τους πολίτες και ιδιαίτερα προς τους οδηγούς που θα κινηθούν στο ορεινό οδικό δίκτυο, για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων από την απότομη μεταβολή του καιρού το Σαββατοκύριακο, δίνονται από την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας – Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται: «Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και ιδιαίτερα χιονοπτώσεων και παγετού που πιθανόν να σημειωθούν σύμφωνα με τις προβλέψεις της Ε.Μ.Υ. κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων που κινούνται ιδιαίτερα στις ορεινές περιοχές, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες. 
Επίσης, παρακαλούνται οι κάτοικοι των περιοχών αυτών, να προβαίνουν προληπτικά στην προμήθεια ικανής ποσότητας τροφίμων και λοιπών εφοδίων, καθώς και ζωοτροφών για τα ζώα τους, για τις περιπτώσεις ολιγοήμερου αποκλεισμού λόγω χιονοπτώσεων και παγετού, , σε περιπτώσεις δε εκδήλωσης τέτοιων φαινομένων, να προμηθεύονται αλάτι από τα σημεία αποθήκευσης αυτού, Σε συνεννόηση με τους Δημάρχους».
Πηγή: Μεσόπυργος Άρτας http://tzoumerkahotel.blogspot.com/2011/01/blog-post_3881.html?spref=fb από τον Αετό Τζουμέρκων http://aetostz.blogspot.com/2011/01/blog-post_1766.html#more 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος