Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

Ο φράκτης των συνόρων. Δεν υπάρχει πιο ανόητη σκέψη !

Η κυβέρνηση για να κλείσει τα σύνορα του Έβρου μετά από πολύ και ώριμη σκέψη, των ακριβοπληρωμένων συμβούλων της, στο αρμόδιο Υπουργείο βρήκαν τη λύση !  Θα φράξουμε τα σύνορα του Έβρου !!!  Δεν ξέρω για πρόβατα, γίδια ή για βόδια «πέρασαν» τους λαθρομετανάστες !!!  
Νόμισαν πως στην Τουρκία δεν πωλούνται συρματοκόφτες ! Νόμισαν ότι οι Τούρκοι δουλέμποροι, δεν γνωρίζουν από Φράκτες, δεν ξέρουν να κόψουν το σύρμα, δεν ξέρουν να ανοίγουν κάθε φορά μια μικρή τρύπα στο συρματόπλεγμα και να περνάνε λόχους μεταναστών απ τις τρύπες στην Ελλάδα !!!
 Εδώ σ ένα γήπεδο, που είναι μικρός και φυλασσόμενος χώρος, αν το περιτριγυρίσεις θα βρεις μια – δυο τρύπες στο συρματόπλεγμα.
Στα χιλιόμετρα των συνόρων του Έβρου πριν τελειώσει ο Φράκτης, οι δουλέμποροι θα έχουν ήδη ανοίξει εκατοντάδες τρύπες !!!
Αλλά και τοίχος αν κάνανε, στην Τουρκία υπάρχουν εφτάμετρες πτυσσόμενες σκάλες για να ανεβάσουν και να περάσουν στην Ελλάδα οι δουλέμποροι τους μετανάστες. Τότε ίσως κερδίζαμε και κάτι. Κάποιοι απ τους δουλεμπόρους, ίσως μας αφήνανε για χαιρετίσματα μερικές σκάλες. !!!
Το 196......  στο βιβλίο Φυσικής ιστορίας του Δημοτικού σχολείου, υπήρχε μια ιστοριούλα.
Ο οικοδεσπότης έφερε στο σπίτι του μια πολύ καλή γάτα. Απ την πρώτη μέρα έβαλε χέρι στα ποντίκια του σπιτιού. Χωρίς καθυστέρηση οι ποντικοί όρισαν γενική συνέλευση, προς εξεύρεση λύσης. 
Η συζήτηση άρχισε και ένας νεαρός ποντικός φώναξε ενθουσιασμένος, ζήτω ! βρήκα τη λύση ! Θα βάλουμε ένα κουδούνι στο λαιμό της γάτας ! έτσι πάντα θα ξέρουμε που βρίσκεται !!! βροντοφώναξε.  
Ζήτωω !!! Ζήτωωω !!!  Ζήτωωωω !!! φώναξαν όλοι οι ποντικοί της συνέλευσης.  
Μόλις το πλήθος ησύχασε, ένας γεροπόντικας είπε, καλή, πολύ καλή είναι η ιδέα σου νεαρέ μου, Αλλά ποιος θα φορέσει το κουδούνι στο λαιμό γάτας ;;;
Το πλήθος της γενικής συνέλευσης ΠΑΓΩΣΕ !
Σ αυτή την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ δεν υπάρχει ένας γεροπόντικας !!!

Αν αυτή η άποψη προχωρήσει και υλοποιηθεί, αυτή η Κυβέρνηση δεν έχει μόνο βλάκες συμβούλους, αλλά και βλάκες ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.  
Εκτός αν,  οι Υπουργοί θέλουν να εξυπηρετήσουν το δικό τους «ανάδοχο»  με το αζημίωτο ΦΥΣΙΚΑ !!!
Απόψεις ,  Κώστας Α. Παππάς 29-1-2011. 15.20΄ 

Dimos Kafkias  Facebook   


ΑΝΕΚΔΟΤΟ.   Τι είπε ο Πακιστανός στη μάνα του στο τηλέφωνο; ...

«Έλα μαμά, μπήκα στη Νομική!»…«μαμά: Μπράβο παιδί μου Αύριο και στη Β Ο Υ Λ Η» 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος