Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011

Οι ιερείς της Αρχαίας Αγύπτου πέθεναν νέοι!

από Kapaka Pappas την Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010 στις 11:59 μ.μ. 
Είχαν τις ασθένειες του 21ου αιώνα !

Η ομάδα των ερευνητών κατά τη διάρκεια της βιοψίας που πραγματοποίησαν στα νεκρά σώματα των αρχαίων ιερέων μιλούν για σαφείς ενδείξεις αρτηριοσκλήρυνσης , στένωση αιμοφόρων αγγείων, καρδιοπάθειες κλπ. "Ασθένειες που προκαλούνται από την κακή διατροφή και εξακολουθούν να μας προβληματίζουν στον 21 αιώνα. Πρόκειται για ατασθαλίες που ακόμα και εμείς που γνωρίζουμε δεν μπορούμε να παρακάμψουμε. Πόσο μάλλον εκείνοι που ίσως να μην γνώριζαν..." επεξηγεί ο Rosalie.

"Τα νόστιμα και πλούσια εδέσματα, τα οποία προσφέρονταν στους θεούς της Αρχαίας Αιγύπτου και κατόπιν κατανάλωναν οι ιερείς και τα υπόλοιπα μέλη των οικογενειών τους, σηματοδοτούσαν τον πρόωρο θάνατο και όχι την αθανασία", σύμφωνα με τους επιστήμονες.

Τα πλουσιοπάροχα απολαυστικά πιάτα, τα οποία κατανάλωναν οι Αιγύπτιοι Ιερείς κατά τη διάρκεια μυστηρίων ήταν υπερ-φορτωμένα από κορεσμένα λίπη και ουσίες που προκαλούν κατά κόρον δυσλειτουργία της καρδιάς και όχι μόνο.

Οι τροφές αυτές απευθύνονταν υποτίθεται στους αρχαίους θεούς, για να κερδίσουν έτσι την εύνοιά τους. Μόλις όμως η τελετή τελείωνε, οι ιερείς στρώνονταν σε τεράστια τραπέζια και κατανάλωναν μέχρι τελευταίας μπουκιάς τα αγαθά των...θεών!

απόσπασμα από (Pyles.tv)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος