Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Μερικά απ τα παράξενα του κόσμου, 2010

Πηγή: Κερκυραϊκή αλεπού.



Γρεβενά: 3.000 ευρώ σε εσώρουχα ξόδεψε δημοτική επιχείρηση!

Ορκωτός λογιστής ανακάλυψε το συγκεκριμένο τιμολόγιο της ΔΕΥΑΓ και δεν πίστευε στα μάτια του από αυτά που είδε!
Το τιμολόγιο που κόπηκε για λογαρισμό της Δημοτικής επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχετευσης Γρεβενών έγραφε...
3.088 ευρώ για αγορά γυναικείων και ανδρικών εσωρούχων και πιτζαμών, από γνωστό κατάστημα της πόλης!

"Είναι μία πάγια τακτική της διοίκησης εδώ και χρόνια. Αντί να δώσει στους εργαζόμενους γαλότσες και φόρμες εργασίας που γράφουν "Δήμος Γρεβενών", τους δίνει τη δυνατότητα να αγοράσουν ότι θέλουν από τα καταστήματα της πόλης και αναλαμβάνει το κόστος η ΔΕΥΑΓ", εξηγεί στην εφημερίδα "Έθνος" πηγή του δυτικομακεδονικού. 

Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011  http://www.madata.gr


   
  
Γυναικεία εσώρουχα με τη ΦΙΡΜΑ "Δήμος Γρεβενών " kapaka pappas 



"Μέλλουσα νύφη ζητά αξιοπρεπείς καλεσμένους"!


«Μέλλουσα νύφη, που τελεί τον γάμο της στο Λονδίνο, ζητά αξιοπρεπείς καλεσμένους για να παρευρεθούν στην εκκλησία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν την φωτογραφία και το βιογραφικό τους στην εξής διεύθυνση …»



 «Τελώ έναν μεγάλο γάμο για σχεδόν 150 καλεσμένους. Ο σύντροφός μου έχει πολλούς συγγενείς να καλέσει στο γάμο. Όσο για εμένα, δυστυχώς όλοι οι συγγενείς είναι στην Ουκρανία και δεν μπορούν να έλθουν. Μόνο οι γονείς μου θα είναι παρόντες», ανέφερε η νύφη.  Όπως είπε θα ήταν ευχαριστημένη  με 30 αξιοπρεπείς καλεσμένους, οι οποίοι θα έπαιρναν τη θέση των συγγενών της. Επιπλέον ζήτησε εθελόντριες για παρανύμφους.
Αυτοί  που κατάφεραν να περάσουν από το… «κάστινγκ καλεσμένων» είχαν ως έπαθλο μια πρόσκληση για τη δεξίωση.   21 Σεπτεμβρίου 2010, 17:31 http://www.madata.gr/     


Γελάστε μαζί με τον ... υπουργό!

Το να αρχίσει να γελάει ένας πολιτικός και να μην σταματήσει… ποτέ είναι σίγουρα ένας τρόπος για να αυξήσει την δημοτικότητά του.
Τι γίνεται όμως όταν στα καλά καθούμενα, ένας πρώην υπουργός οικονομικών διαβάζει την ομιλία του από το βήμα της Βουλής και ξαφνικά τον πιάνει αυτό που ονομάζουμε… «νευρικό γέλιο;»

Ο
Hans Rudolph Mertz μιλούσε στο κοινοβούλιο για την εισαγωγή καρυκευμάτων. Όμως, ξαφνικά, ο πολιτικός του λόγος του φάνηκε πολύ «βαρύς» για το θέμα και άρχισε να γελά. Το γέλιο δεν σταμάτησε. Ο Ελβετός βουλευτής, όσο και εάν προσπάθησε, δεν τα κατάφερε να ολοκληρώσει την ομιλία του. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι τα γέλια και των υπολοίπων βουλευτών που βρίσκονταν στην αίθουσα του κοινοβουλίου. Γελούσε εκείνος, γελούσαν κι εκείνοι μαζί του.

Τι να συνέβαινε άραγε, εάν ένας Ελληνας βουλευτής άρχιζε να γελά χωρίς σταματημό μέσα στη Βουλή; Δεν θέλουμε να φανταστούμε την συνέχεια… 
25 Σεπτεμβρίου 2010, 07:24  http://www.madata.gr/  

Ένας πολύ παράξενος γάμος

23 Οκτωβρίου 2010, 16:06
Φόρεσε το νυφικό της, πόζαρε στον φωτογράφο. Προσέλαβε έναν ειδικό για τη διοργάνωση γάμων και νοίκιασε μία αίθουσα για τη γαμήλια τελετή με προσκεκλημένους 30 φίλους της. Έκανε τον γάμο των ονείρων της; Ίσως. Με τη μικρή διαφορά ότι έλειπε ο... γαμπρός.

Ο λόγος για την Τσεν Γουέι-γι, 30 ετών, από την Ταϊπέι. Υπάλληλος γραφείο στο επάγγελμα και απογοητευμένη από τους άνδρες που έχει μέχρι στιγμής γνωρίσει και υπό την κοινωνική πίεση, αποφάσισε να δώσει  μία γαμήλια δεξίωση προς τιμήν του... εαυτού της.

«Τα 30 είναι μία περίοδος ακμής για μένα. Η δουλειά μου και η εμπειρία μου βρίσκονται σε καλό σημείο, αλλά δεν έχω βρει σύντροφο, οπότε τί να κάνω;», λέει η Τσεν. Και προσθέτει: «Δεν είμαι κατά του γάμου. Απλώς ελπίζω να εκφράσω μία διαφορετική άποψη μέσα στα πλαίσια της παράδοσης».
Ο γάμος της με τον... εαυτό της στοίχισε 5.675 δολάρια. Ήδη διαφημίστηκε μέσω του διαδικτύου και απέσπασε 1.800 θετικά σχόλια. Φυσικά, θα υπάρξει και ο μήνας του μέλιτος για την Τσεν, η οποία θα πάει ταξίδι... μόνη της, στην Αυστραλία...  
http://www.madata.gr

Απίστευτες ημερομηνίες γέννησης για 3 αδελφάκια

18 Οκτωβρίου 2010, 19:14
Απίστευτο! Γέννησαν τρία παιδιά! Σήμερα αυτό είναι από μονο του ένας ... ηρωισμός! Αλλά το παράξενο δεν είναι εδώ.
Το πρώτο τους παιδί γεννήθηκε στις 8/8/08, το δεύτερο στις 9/9/ο9 και το τρίο ... ναι σωστά μαντέψατε στις 10/10/2010!
Η ευτυχία για το ζευγάρι http://www.madata.gr   
Καιρός να ετοιμαστούν και για το 4ο  στις 11/11/11 Κώστας Α. Παππάς.

Τυφλώνεται τρεις ημέρες την εβδομάδα! Τις υπόλοιπες βλέπει.

Μια πολύ ασυνήθιστη είδηση ταξίδεψε τον κόσμο από την μακρινή Αυστραλία.
Η 21χρονη Νάταλι Άντλερ «τυφλώνεται» τρεις ημέρες την εβδομάδα, ενώ τις υπόλοιπες βλέπει κανονικά.  
Η περίεργη αυτή πάθηση εμφανίστηκε στη νεαρή κοπέλα πριν τέσσερα χρόνια, μετά από μόλυνση της ρινικής χώρας. Μια ημέρα, ξύπνησε με τα μάτια ερεθισμένα και δεν μπορούσε με τίποτα να τα ανοίξει.
Από τότε τα μάτια της παραμένουν κλειστά τρεις μέρες. Οι οφθαλμίατροι δεν γνωρίζουν τι προκαλεί αυτό το φαινόμενο και οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι πιθανότατα είναι το μοναδικό άτομο στον κόσμο με αυτήν την πάθηση!  29 Σεπτεμβρίου 2010, 16:12 http://www.madata.gr

Ζούσε με καρφωμένο μαχαίρι στο κεφάλι επί τρία χρόνια


Μοιάζει απίστευτο και όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ο 29χρονος Edeilson Nascimento είχε ένα ατύχημα πριν από τρία χρόνια και έκτοτε ζούσε με τη λεπίδα μήκους δέκα εκατοστών ενός μαχαιριού καρφωμένη στο κρανίο του!

Όταν πριν από τρία χρόνια εισήχθη στο νοσοκομείο την ημέρα του ατυχήματός του, ύστερα από καβγά σε ένα μπαρ, οι γιατροί αποφάσισαν να αφαιρέσουν μόνο τη λαβή του μαχαιριού, υπό τον φόβο εγκεφαλικής αιμορραγίας, σε περίπτωση που επιχειρούσαν να αφαιρέσουν και τη λεπίδα.

Όμως, οι αφόρητοι πονοκέφαλοι που ταλαιπωρούσαν τον 29χρονο τον έκαναν να αποφασίσει να υποβληθεί στην άκρως επικίνδυνη εγχείρηση, αφού δεν άντεχε να ζει άλλο σε αυτήν την κατάσταση.

Για καλή του τύχη, η τρίωρη επέμβαση στην οποία υπεβλήθη σε νοσοκομείο της πόλης
Recife ήταν απόλυτα επιτυχής και πλέον αναρρώνει υγιής και χωρίς… πονοκεφάλους! 25 Σεπτεμβρίου 2010, 16:15  http://www.madata.gr



1 σχόλιο:

  1. Ο Θεοχάρης Μαμούχαλος είπε: Πολύ μου ΑΡΕΣΑΝ τα γυναικεία εσώρουχα με τη ΦΙΡΜΑ «Δήμος Γρεβενών». kapaka ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος