Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

Λύκειο Άνω Καλεντίνης – πρόσκληση σε PARTY

Αναδημοσίευση, από το ιστολόγιο, **ΑΣΤΡΟΧΩΡΙ ΑΡΤΑΣ**

Από τα ξημερώματα της Πέμπτης,  μέχρι το Σάββατο απόγευμα στην Καλεντίνη χιόνιζε κατά διαστήματα, αλλά δεν το έστρωνε.  Σήμερα, 19-12-2010 έχει ήλιο, ζέστανε αρκετά, τα χιόνια και στα ψηλότερα χωριά έλειωσαν. Η παλιά μας πρόβλεψη για χιόνια στο χωριό,  http://anokalentini.blogspot.com/2010/12/blog-post_11.html   έχει επαληθευθεί. Τα Χριστούγεννα αναμένεται βροχερός καιρός.
Η φωτογραφία είναι της  Pepi Zaxari   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος