Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010

NAΣA - η ανακάλυψη του εξωγήινου βακτηρίου

Διάπλατος πλέον ο δρόμος για την ανακάλυψι ζωής
 – ίσως και ευφυούς – σε άλλους πλανήτες
,   μετά τη σχετική συνέντευξη Τύπου από τους επιστήμονες της ΝΑΣΑ, περί ανακάλυψης στη γη εξωγήινου βακτηρίου
Με μια φράσι: Η ύπαρξις των εξωγήινων αυτών μικροοργανισμών στην Γη σημαίνει ότι η ζωή, σε διάφορες μορφές, μπορεί να έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στην ιστορία του πλανήτου μας!… Και αυτά τα βακτήρια να είναι απόγονοι προηγουμένων «κατοίκων».
Αυτό το βακτήριο, έχει μάλιστα την ικανότητα να επιβιώνει σε άκρως εχθρικές συνθήκες περιβάλλοντος πράγμα που μέχρι τώρα ουδείς υπέθετε ότι μπορεί να συμβαίνει.
Πηγή – ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, περισσότερες λεπτομέρειες στο σύνδεσμο   http://www.elora.gr/portal/greece/13-world/2662-2010-12-07-12-56-27 

Το βακτήριο που βρέθηκε,  ως βασικό  χημικό συστατικό του είναι το αρσενικό. Τα δομικά υλικά της γήινης ζωής, συντίθενται από άνθρακα, άζωτο, υδρογόνο, οξυγόνο, θείο και φώσφορο, το συγκεκριμένο βακτήριο ενσωματώνει στο DNA του τόσο το αρσενικό όσο και τον φώσφορο. Το αρσενικό είναι ένα από τα ισχυρότερα δηλητήρια για τους γήινους οργανισμούς, που όταν έρθουν σ επαφή μ αυτό πεθαίνουν. Επομένως πράγματι το νέο βακτήριο είναι μια εντελώς διαφορετική ζωή από εκείνες που η επιστήμη μέχρι σήμερα γνώριζε. Ούτε στη σφαίρα της φαντασίας δεν έστεκε μέχρι τώρα μια τέτοια θεωρία.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος